April månad är här, vilket innebär att både #Microsoft och #Sony släpper nya gratisspel till de som har Xbox Live Gold respektive Playstation Plus. Spelen till Xbox har vi redan gått igenom, så nu är det hög tid att bita tag i Playstation-titlarna.

#Tower of Guns och #Never Alone dyker upp till Playstation 4. De som lirar på Playstation 3 kan se fram emot #Dishonored, som fick full pott i vår recension, samt #Aaru's Awakening. Playstation Vita-ägare kan ladda hem #Killzone Mercenary och #Monster Bag.

Spelen blir tillgängliga från den 8 april.

När kommer spelen egentligen...det är den 8:e idag och inget syns till..förutom de "gamla" mars spelen...? 08/04 Dishonoured har jag till PC sedan tidigare och grafiken ger mycket till spelet hur mörkt och mystiskt det är. 02/04 Riktig grym månad, sitter med både ps3 och Ps4. Never Alone och Dishonored är ju helt självklara. Dishonored ska ju va riktigt bra och ett spel jag velat spelat länge men aldrig blivit av att skaffat :D 02/04 Jag har haft ps+ sen et kom till psp och ps3 och tycker att dom hållit en jämn nivån på vad man får till ps4 ps3 och vita. Om ni inte förstår vad jag menar så kolla upp vad som kom till ps3 och psp dom första åren. Det känns som om det kommer bättre spe... 02/04 Köper det endast för att få njuta online.. och kommer det någon bra titel till PS4 är det bonus 01/04 Gillar inte spelen som släppts till ps4 och indiespel måste vara riktigt bra för att väcka intresse. Måste dock säga att spelen till ps3 och ps vita varit riktigt bra. Är helnöjd med tjänsten även om utbudet till ps4 varit fattigt i min mening. 01/04 Ja tycker det är lite synd att det nästan endast är indie spel till ps4. Känns lite surt att köpa en "next gen" konsol och sedan endast få indie spel. Men iallafall tycker man indie spel är bäst så har man kommit rätt. Tänk bara om de hade fixat så spel... 01/04 Totalbiscuit har gjort WTF av Tower of Guns: https://www.youtube.com/watch?v=Bn-UQ1oE3Jk och Never Alone: https://www.youtube.com/watch?v=Y6NLea-dnrQ Sen får man ta åt sig så mycket eller lite man vill av det han säger. 01/04 Detta ständiga tjat efter AAA titlar via psplus till ps4 asså.. Va fan, dom spel man vill ha till ps4 har man väl redan köpt? Inte så att det finns en uppsjö av spel just nu till konsolen. Köp ett spel och våga testa på ett indie spel istället för att... 01/04 Vad sägs om någon releasetitel som t.ex. Knack? Eller bara den utlovade Driveclub-versionen? 01/04
Skicka en rättelse