#Sony har publicerat ett pressmeddelande där de skriver om den firmware-uppdatering som ska ske innan månadens och det är trevlig läsning för den som gillar att använda sin Playstation 3 för att se på film. Med version 2.20 anländer nämligen den omtalade BD-LIVE-funktionaliteten (Profile 2.0) som ska göra det möjligt att ladda ner nytt extramaterial till din Blu-ray-film, spela spel och annat smått och gott.

Utöver detta levererar uppdateringen även en del småfixar som möjligheten att pausa en film, ta ur skivan och göra något annat för att senare sätta i filmen igen och börja från tidpunkten då du tryckte på pausknappen. DivX- och WMV-stödet får sig också en välbehövlig dos av kärlek då det nu kommer vara möjligt att spela upp filmer som är större än 2GB.

testade det igår, spelade först das boot i 1 timme lite drygt, tog ur skivan, sov ett par timmar, spelade sedan Burnout: Paradise i 8h och bestämde mig sedan ett par timmar senare för att kolla klart på filmen, i med skivan och den fortsatte exakt där... 24/03 Inte 1080p men 720p/1080i. 24/03 Klarar inte 720p/1080p/i om de va de du mena...den orkar inte med det... 24/03 Vilken tid var detta då, 80 talet? För filmer som kom ut på 90 talet hade också extramaterial...och extramaterial e faktiskt jävligt intressant och ibland väldigt lärorikt om man inte e efterbliven o bara kollar på filmer för att se snygga brudar eller... 24/03 Har för mig att i den nyaste versionen av xbox media center till xbox 1an har stöd för mkv filer. 23/03 Xbox---> PS3 fortfarande ;)... även om de patchar, uppdaterar etc.. så vet företag som gör spel till PS3 hur man pushar PS3 till max pga Sony som fuckade upp allt o gjorde allt för krånligt....nästa Xbox kommer säker komma före PS4 pga Sony kommer forft... 22/03 det finns ett begränsat stöd för XviD, om en film är komprimerad med Xvid specifika parametrar (väldigt ovanligt) så kan filmen inte vissas. Känner av det anigen när jag streamar över anime serier, vissa funkar galant, andra fryser efter säg 20 sec, and... 22/03 Finns ju redan stöd för xvid. 22/03 När får vi stöd för XviD? 22/03 Skillnaden är ju att mkv inte är ett codec som både xvid och divx är. Mkv är en container som tex avi och mp4. En mkv skulle ju lika gärna kunna innehålla film komprimerad med xvid eller divx. Även om kanske H.264 är vanligare. 21/03
Skicka en rättelse