#The Binding of Isaac: Rebirth är en blodig och slumpgenererad vidareutveckling av ett äventyr om en liten pojke som flyr från sin djupt religiösa och störda mor. Ett tema som visat sig vara för mycket för #Nintendo som inte tillåter just religiöst innehåll, och utvecklarna Tyrone Rodriguez och Edmund McMillen fick trots att de är stora Nintendo-fans aldrig se sitt spel till företagets konsoler.

Men skam den som ger sig; inom Nintendo fanns det tydligen människor som verkligen uppskattade Isaacs resa rakt ner i fördärvet, och efter hemliga förhandlingar kommer spelet till Wii U och New 3DS. Notera att det inte kommer till vanliga 3DS, då hårdvaran i den är för klen för att orka driva spelet.

The Binding of Isaac: Rebirth kommer även till Xbox One, och alla versionerna ska släppas innan årets E3-mässa i juni. Vill du lära dig mer om det här rekommenderar vi en matig artikel hos Polygon.

Synd att jag inte klarar av mekaniken - att man bara kan skjuta åt det håll man är vänd. Jag har verkligen försökt, men det är något jag aldrig kan vänja mig vid. :( 05/04 Det handlar helt enkelt om att man inte behöver lägga tid på att optimera 2D spel så mycket längre eftersom PC och konsol har kraft och RAM så det räcker och blir över. 04/04 Med tanke på att min ps vita kämpar med spelet känns det som rimligt att 3ds är för klen. Vet inte riktigt varför det är så prestanda krävande, men spelet hackar upp en hel del på de stora rummen med mycket fiender. 04/04 Han förklarar i artikeln på Polygon som FZ hänvisar till att det inte hade varit omöjligt och att det hade krävts betydligt mycket mer optimering än vad New 3DS kräver. De hade behövt optimera hur saker och ting flyter på(troligtvis inte konstant 60fps)... 04/04 Det är spelet som är dåligt optimerat bara. 04/04 Det var min tanke också. Så himla krävande kan det ju knappast vara så att O3DS inte orkar med det? 04/04 Alla spel som handlar om att fly från någon religiös galning borde premieras! :) https://www.youtube.com/embed/bPqQ-EwF-ME 04/04 Notera att det inte kommer till vanliga 3DS, då hårdvaran i den är för klen för att orka driva spelet. Huh? Orkar inte 3DS driva ett enkelt 2D spel i 4 nyanser av brunt? Vad är det för skitkonsol? 04/04 "är en blodig och slumpgenererad vidareutveckling av ett äventyr om en liten pojke som flyr från sin djupt religiösa och störda mor. " Hahah, måste provas. 04/04 Trevligt att Nintendo fansen får chansen att spela detta lilla mästerverk. Spelet har en liten tröskel att ta sig över men sen är det egentligen bara nedförsbacke hela vägen. 04/04
Skicka en rättelse