Majoriteten av er läsare kunde tänka er att spela på en böjd skärm när vi röstade om saken. Ni som fortfarande känner er sugna kan ta sikte på några av Samsungs kommande skärmar som fått prislapp.

SE510C med 23.6 tum kostar 300 dollar, medan varianten på 27 tum går på 380 dollar. SE591C är 27 tum och ligger på 400 dollar. Värstingen i sammanhanget är SE590C på 31.5 tum, som kostar 600 dollar.

Klicka på länkarna för specifikationerna för varje skärm. Alla kör dock med 1080p, 4 ms responstid och en uppdateringsfrekens på 60Hz. Det finns också ett "eye saver"-läge som underlättar för ögonen, samt ett "game mode" som förbättrar mörker på skärmen så man "tydligt kan se all action".

Skärmarna ska finnas till försäljning i Nordamerika i maj. När de kommer hit till Europa vet vi inte, och exakt hur priserna kommer skilja sig är också oklart.

Tänker du skaffa en böjd skärm? Tycker du att priserna känns rimliga?

Via Tom's Hardware.

Håller med - Webhallen i Kista Centrum verkar ha lite Samsungspons för där står två (TV iofs) 4k 40" skärmar, en platt och en böjd och den rent subjektiva bedömningen är att den böjda skärmen ger en behagligare, mer omslutande bild. Men skärmarna i arti... 07/04 Samsung är med väldigt stor sannolikhet deltagande i att plundra jordartsmetaller som vilket annat företag i samma bransch. Metallerna är svåra att spåra eftersom att de smälts samman. Nu är inte jag så påläst om Samsung men jag har väldigt svårt att... 07/04 Skulle väl isf behöva anpassa hur böjd skärmen är i förhållande till ditt tittavstånd. Sitter du inte på perfekt avstånd i relation till storlek och böjd så får du en skev bild istället. Ser en fördel med stora och väldigt breda skärmar, men inte annars... 06/04 Tror att LG och acer är på rätt spår med sina nya gaming skärmar 05/04 Samsung har generellt sett ganska bra återvinningsprogram, så det är inte säkert att man plundrar naturtillgångar bara för att man ger ut nya produkter. Jag har inget behov av en böjd skärm men det vore jävligt förmätet av mig att utgå från att alla and... 05/04 Bojkott förklarar bra fördelarna med böjda paneler och eyefinity / nvidia surround. Nackdelen med böjda paneler är att dom oftast är riktigt dåliga. Hade gärna sett en böjd panel av Sony eller Panasonic med 4K och helst IPS för att få en bättre sweet... 05/04 Jag väntar till skärmarna kommer i material så man kan böja själv till önskad böjning. Det finns ju skärmar typ läsplattor som är som tidningssidor. Och framför allt att de kommer lösningar så man kan stapla - sidledes eller höjdledes nästan utan synlig... 05/04 Böjda skärmar är riktigt behagliga att titta på. Bredare synfält, bättre skärpa ute vid kanterna och bättre kontrast. Det är för mig en självklar form för en monitor som man sitter så pass nära. Finns ju liksom en anledning till varför man radar upp skä... 05/04 3440x1440 har jag på min skärm. Älskar det! :D Körde också 3x24 tidigare men har nyligen bytat. Saknar dock att ha mer än en skärm. Får se vad jag köper härnäst! 05/04 Ännu ett nbytt sätt att plundra jordens resurser på till överpris, borde det inte vara dags snart att konsumenerna sa ifrån och slutade köpa skräp bara för att det är nytt. Mest korkade idén hitills. Vad fan skall man ha för nytta av en böjd skärm. Men... 05/04
Skicka en rättelse