Det blev inget stort avslöjande igår, istället bjöds det på flera ledtrådar.

Den som satt uppe igår kväll och hoppades på ett stort avtäckande från #Square Enix blev säkert besviken. Istället bjöds det på en rad mystiska ledtrådar som dock hittills har pekat mot ett nytt Deus Ex.

Vi vet att det arbetas på titlar i både Deus Ex- coh Hitman-serierna men den allmänna uppfattningen verkar enig om att det är ett framtidsäventyr som väntar. Streamingen fortsätter hela dagen, och en bit in på morgondagen, och vid vissa tillfällen kommer tittarna att få rösta på vad som ska hända härnäst.

Man har även släppt två ledtrådar på Instagram, vilka du kan se här och här. Låt spekulationerna börja. Eller fortsätta.

Satt senast idag och spelade Mw2 faktiskt, att folk fortfarande spelade på det online förvånade mig. Men kul hade jag! Dock segt att det tar sådan tid att hitta servers.. Ja ja, håller med flera andra. Skulle vilje se mer bakåt i tiden nu faktiskt. 24/04 Den bästa nyheten vore ju förstås om squeenix blev av med Deux EX licensen, även om ett nytt Deux EX skulle vara plåster på såren. Mobilspel, storsatsningar på värdelösa jrpg's och en spikrak nedförsbacke mot konkurs kan de hålla på med på egen hand och... 08/04 Wow! Wow! Wow! http://www.sweclockers.com/forum/76-actionspel-och-shooters/1362274-deus-ex-mankind-divided/ 07/04 Ganska vaga spekulationer än så länge. ^^ "Triangles" - really? :p Den augmenten ser dessutom rejält billig ut, skulle kunna vara skyddsutrustning av något slag. Update: Handen avslöjade ganska mycket. ;) 07/04 Oj, ja det där är ju mycket starka fynd. Jag hade helt missat robot-armen tidigare. 07/04 Det ser ut att bli ett Deus Ex: http://abload.de/img/1428343695463m0lm7.jpg 07/04 Det tror jag nog de flesta utav oss vill, men nu är det Square Enix och inte Bethesda nyheten rör sig om. :) Jag tror nog på Deus Ex mer än ett nytt Hitman. Detta låter oerhört konstigt om det vore Hitman men om det ändå visar sig att det är så, så blir... 07/04 Vill helst ha ett nytt Fallout 07/04 Det är ett nytt Deus Ex, helt klart. Ledtrådar hittills: Polisen verkar ha en augmenterad arm Cyberpunk-stil i överflöd. Chatten får välja vad som ska hända (rpg) Slavisk dialekt. I en av teaserbilderna för det nya deus ex så syns en Tjeckisk registreri... 07/04 Jag tycker det här luktar nytt varumärke. Finns det något som talar emot det? Känns som alla har bestämt sig för Hitman eller Deus Ex. 07/04
Skicka en rättelse