Tidigare under dagen publicerade vi de 15 första minutrarna från efterlängtade The Witcher 3. Nyheterna kring den polska studion #CD Projekts action-rpg tar dock inte slut där och det står idag klart att speltimmarna kommer att kunna drygas ut med hjälp från två expansioner. Vi vet inte om detta är en bra nyhet.

We remember the time when add-on disks truly expanded games by delivering meaningful content. As gamers, we’d like to bring that back. We’ve said in the past that if we ever decide to release paid content, it will be vast in size and represent real value for the money. Both our expansions offer more hours of gameplay than quite a few standalone games out there.

Heart of Stone heter den första expansionen och den tar med spelaren på en 10 timmar lång resa genom bland annat No Man's Land och Oxenfurt. Denna nätta expansion kommer du kunna sätta tänderna i under oktober i år.

Den betydligt tyngre utvidgningen av universumet heter Blood and Wine och ska klocka in på ungefär 20 timmar. Här kommer spelaren introduceras för den helt nya regionen Toussaint där du får ta del av en blodig hemlighet. Frukta ej, du behöver inte stressa då du får vänta till första kvartalet 2016 innan denna expansion anländer.

"Jag vill haaaa!" Som Morran själv skulle sagt. 09/04 Wow jag lever i skroll himlen nu! 08/04 Expansion pass $24.99 (för tillgång). 08/04 ;) 08/04 Klockan är/var mycket, och jag försökte bemöta svaret jag fått på samma språkliga nivå. Men kan bara be om ursäkt om det irriterade dig såpass mycket, att du bemödade dig att skriva ett inlägg som påpekar detta. Ja, jag kan hädanefter istället använda... 08/04 Ursäkta om jag låter otrevlig nu för det är inte min mening, men det finns svenska och väl fungerande ord för "game development" och "buisness models". Svengelska är inte alltid nödvändig. 08/04 Självklart inte. Men det är inte heller så som du beskriver som det fungerar. CD Projekt har bland annat Cyberpunk 2077 att jobba på. Och är det verkligen det strategiskt smartaste draget av ett företag att bränna av utvecklingstid till 2 expansioner... 08/04 Avslutade Witcher 2 för andra gången idag, första gången med extended edition. Bara extended edition utökade ju spelet något ordentligt och den skiten var gratis :D Tackar FZ:arn som sålde mig en kopia av 3:an för ett schysst pris, sitter nu och rullar... 08/04 Spelet är färdigt. Allt content de har gjort i spelet har per tvång varit färdigt länge nog för att saker som att börja på en expansion KRÄVS för att inte låta många teams i företaget ha dötid. Du måste tänka på att game development är segmenterat upp... 08/04 Jag vet inte riktigt hur jag ska känna för denna nyheten, visst, mer content är ju alltid skoj, men på något sätt så känns det lite som rykten som cirkulerat inbefrias med detta tillkännagivande. Att spelet är långt ifrån färdigt, även när det nu närmar... 08/04
Skicka en rättelse