Square Enixs hemlighetsmakeri är nu över och majoriteten hade rätt - det rörde sig om ett nytt Deus Ex. Mankind Divided är en direkt uppföljare till nu fyra år gamla Human Revolution och spinner vidare på tankarna (och konflikten) kring vad som är mänskligt i en allt mer robotiserad värld.

Storyn tar vid två år efter händelserna i det förra spelet och samhället verkar än mer fientligt inställd till augmentations. Eidos säger sig också vara medvetet om det förra spelets brister och lagt mycket fokus på striderna och bossfighterna. Så mycket mer än så vet vi inte i skrivande stund men det har utlovats mer information de kommande dagarna. Klart är i alla falla att det släpps till pc, Xbox One och Playstation 4.

Tack till krille1986, Fisklax för detta #nyhetstips!
Omg, detta ser grymt ut. Den här politiska aspekten som de verkar fokusera starkast på nu är utan tvivel det som var mest intressant med Human Revolution, så trailern är peppande. Allting som pågår runtomkring är såpass intressant att man kan förlåta... 09/04 jävlar dom leverar trailern alltså! fortfarande propaganda corrupt stuk, gillas starkt. 08/04 Michael McCann är tillbaka och gör musiken även här. 08/04 omfg 08/04 Trailer visades för en kvart sen på twitch och finns på facebook nu. och en stund sen på youtube. https://www.youtube.com/embed/q2kd7F3YFz8 08/04 Bilden på framsidan ser inte så spännande ut. Ser ut lite som vilket Uncharted eller Metal Gear som helst (fast utan de spelens höga produktionsvärden och egenheter vad gäller story, karaktärer m.m.). Skäggig man med lapp på ögat duckar bakom lådor. Gäs... 08/04 Det släpps alltså inte till de gamla konsolerna alls utan går vidare helt. Intressant. Detta kommer bli vanligare och vanligare under året som går, finns ju redan ett par exempel men mycket av det som kom i höstas kom både till gamla och nya konsolgener... 08/04 Problemet med bossfighterna var ju enligt mfl att det inte gick att lösa utan att ha ihjäl karaktärerna. Dishonored däremot hade ju det valet, vilket även påverkade handlingen till viss del, vilket gjorde att jag spelade det fler gånger än 1. Hoppas på... 08/04 Detta kommer inköpas direkt, med allt vad det innebär!!! 08/04 Någon annan som tycker att interfacet för vapenmodifikationer ser identiskt ut med Crysis? Ska spelet ändå vara ett FPS snarare än Action RPG som det första kan de lika gärna ta efter Crysis, så det är ingen kritik. 08/04
Skicka en rättelse