Det rör på sig, så nu är det officiellt. På riktigt.

Igår läckte det nya Deus Ex ut på Internet, till mångas förtjusan och somligas förtret. Eidos gjorde snabbt saken officiell. Nu kommer utannonseringstrailern som gör det verkligt på riktigt.

Storyn i Mankind Divided tar vid två år efter händelserna i det förra spelet och samhället verkar än mer fientligt inställd till augmentations. Eidos säger sig också vara medvetet om det förra spelets brister och lagt mycket fokus på striderna och bossfighterna.

Spelet släpps till pc, Xbox One och Playstation 4.

Tyckte att detta såg lovande ut! Jag är säker på att man kommer att kunna smyga runt precis som i DXHR, men action gör sig ofta bättre i trailers så det är nog därför man ser mer av det här! :-) 09/04 Så jävla tragiskt verkligen. Hoppas monolith får tummen ur någon gång och förstår att världen behöver mer Cate Archer. De skulle kunna baka in en transmedial approach och låta introducera henne som en gäst på serien Archer. Hur som helst är jag överlyck... 09/04 Trailern känns definitivt som lite för mycket, som en generisk Hollywood actionfilm trailer, men diggade verkligen Human Revolution, blir intressant att se vad de kan åstadkomma med detta. 09/04 Lyssna på Michael McCanns geniala soundtrack utan trailerns störande snack: https://www.youtube.com/watch?v=Z_eD3YN65fY 09/04 Blev sugen på att starta ps3an och spela klart Human Revolution. 09/04 Det var på g, allt var portat och klart av en tredje part som försökt köpa rättigheterna, men det verkar som ingen har ordentlig koll på vem som äger det, bara att någon äger det och att dom inte orkar gräva i arkivet för att ta reda på vem. 09/04 Älska NOLF! Så jävla synd att det inte finns på Steam. Hade hoppats på en trea vid det här laget 08/04 Its not the end of the world...but you can see it from here. 08/04 Hoppas hacking kan skötas automatiskt i det nya. Completionist som jag är så var det mest segt att komma till ett rum med massa datorer. Vill ju inte missa något. 08/04 jag fick ståpäls serlöst 08/04
Skicka en rättelse