Den som är ute efter hyfsat autentiskt jordbruk i spelformat bör spana in #Farming Simulator 15 närmare. Fyra höbalar blev betyget i vår recension av pc-versionen som snart får sällskap av konsolkusiner.

Den 29 maj släpps spelet till PS3, PS4, Xbox 360 och Xbox One. För att upplysa oss om detta har #Focus Home Interactive släppt en trailer som dessutom avslöjar att det vankas online multiplayer till de senaste konsolerna. Spana in det sköna lantlivet nedan.

Va? Ingen som postat den än!? Låt mig göra det: https://www.youtube.com/embed/gEJHrmliVQw Nu är tråden komplett. 12/04 Här hittar du lite tutorials. Det hjälper förstås om man har lite koll på hur jordbruk går till, men i tråden jag länkar till finns ändå grunderna. http://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=831&t=69608 Till PC-versionen, förstås, men konsolversio... 12/04 Sådana problem har inte jag. Hur pass illa är det? 12/04 Man kan hoppas att grafikmotorn uppgraderas ordentligt. Tröttnade på den pliriga texten som knappt gick att läsa. 12/04 Spelade det föra spelet och höll på att kolappsa av tråkighetsfaktorn, vete tusan om man kommer spela detta, ett spel med Bond e ett bättre spel. Undra om man får spela som bov nån gång, Det är kul med flygspel men en gång fick planet stall och jag åkte... 12/04 Vill du odla vete ? Måla en gul fyrkant , för dubbel skörd måla den sedan i lite mörkare ton. 11/04 Njae, vet inte om jag vill utsätta mig för det här på den lilla fritid jag har när jag spenderar vintrarna ute i vildmarken i skogsmaskiner och somrarna i en jordbrukstraktor.... 11/04 Jag vill också odla i MS Paint! 11/04 Synd att växtodlingen fortfarande är lika avancerat som MS Paint :/ 11/04 Nu har jag inte spelat sedan release men när jag hade fler åkrar satte jag på maskinerna med AI-förare samt koncentrerade mig på att göra missions som man fick vid en anslagstavla. Tog själv aldrig tag med djur då de behövde olika foder som var ansträng... 11/04
Skicka en rättelse