Utvecklare teasar oss med mys-tweets.

Bioware är extremt hemlighetsfulla angående det nya Mass Effect-spelet såväl som deras helt nya ip. Men ibland läcker små, små retsamma godbitar ut, som i den här tweeten från Chris Wynn, Senior Development Director:

Nu skulle såklart Wynn aldrig tweeta att spelet så ut som skräp, men det här höjer förhoppningarna om att vi kanske får se något inom kort, kanske till och med på årets E3-mässa.

Biowares Preston Watamaniuk, senior creative director, ville inte vara sämre:

Det nya Mass Effect kommer inte att handla om Commander Shepard. Dennes resa tog slut i och med Mass Effect 3. Istället ska det bli något helt nytt, men om spelet tar plats före, under eller efter Mass Effect-trilogin återstår att se. En möjlighet är att teamet hämtat inspiration från Dragon Age: Inquisition, och skapar ett open world-spel.

Vad tror ni? Vilken väg ska ME4 ta?

"we ask the fans what they want"... HOW BOUT A PROPPER FUCKING ENDING? 14/04 Mass Effect-serien ligger och nosar i toppen över bästa spel någonsin. Tillsammans med Final Fantasy 6 och en del andra gamla klassiker. 14/04 Jag älskar både Mass Effect och Dragon Age spelen. Jag har spelat igenom alla spelen flera gånger och ser fram emot Mass Effect Next. Men handen på hjärtat så tycker jag att senaste spelet är det sämsta i hela Dragon Age serien. Det betyder inte att jag... 14/04 Den generella uppfattningen, obekräftat naturligtvis, är att det kommer bli en prequel. 14/04 Gillade hela trilogin, ser fram emot detta! Sen håller jag med om att grafik inte är allt, men som vissa säger, är det ändå viktigt och typ det ända (men även ljud och "features") man kan visa upp för spelarna utan att förstöra storyn/spelet för dom som... 14/04 Haha ja jag har inte ens nämnt att grafik är något negativt, gillar att den utvecklas hela tiden.. Enda jag önskar är att story hänger med spelen som är sådär extra stiliga :) 13/04 Jag älskar mass effect spelen, spelat igenom alla 3 minst 5 gånger var. Skiter i vad folk säger jag tycker alla 3 nästan är perfekta. Ser extremt fram emot nästa spel! 13/04 Oroväckande att de lägger fokus på sånt här när det förra spelet pajade konsumenters förtroende på grund av story och gameplay. 13/04 Verkligen. Graffik hit, Frostbite dit, Är inte spelet mer än de så är det inget värt. Har inte spelat Inquisition, men vete tusan om jag kommer göra det heller. Spelet fått bra kritik överlag sett till recensioner, dock så verkar de negativa aspekterna... 13/04 Håller med dig! Hur toppar man Reapers? Mass Effect serien är min absoluta favorit, men förstår inte alls vad 4:an ska handla om och hur man ska göra fienden grymmare än de förra. 13/04
Skicka en rättelse