#Square Enix lanserade för ett tag sedan en teaser-sida där ledtrådar efterhand lades ut. Om vi lägger ihop vissa pusselbitar lutar det åt att ett populärt jrpg kommer att få en uppföljare.

På nämnda teaser-sida kan du just nu utläsa ordet "Star" och bakom ordet hittar du en väldigt blå planet. Det verkar onekligen som att det hela handlar om ett nytt #Star Ocean. Det var cirka fem år sedan #Star Ocean: The Last Hope gjorde entré på marknaden och det är på tiden att ett nytt dyker upp nu.

Behöver inte vänta längre. Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness 14/04 Så det du vill se är hjältar? :). Det är vad jag också vill se, tänk dig FFX där du hade haft fokus på Auron och Yuna istället för Tidus. Där i slutet av spelet när Yuna ska fatta sitt beslut blir avbruten av Auron och han berättar vad som hände senast... 14/04 2:an är helt överlägset resten av spelen i serien, däremot så gillade jag 3:an. La ner väldigt många timmar för att ta mig igenom Sphere 211, tror jag tog mig till våning 180 eller något sånt. Storyn var till stor del ett skämt men jag gillade det. 4:an... 14/04 Har inte spelat det, och tror inte jag kommer göra det om huvudpersonen är en idiot där också. En annan är den omogna, störiga Rush Sykes från The Last Remnant. För många JRPGn det senaste årtiondet har haft hjältar med ruttna personligheter, som bara... 14/04 Så Start var det som jag misstänkte, aja får vänta tills imorgon då. 14/04 Edge är den värsta huvudkaraktären någonsin så jag kan bara hålla med. Fick tvinga mig i genom fyran. På gränsen till asbel från tales of graces. 13/04 Fyran hade sina bra stunder, men även sina katastrofala stunder tyvärr där huvudpersonen beter sig som en extrem idiot, och vem vill spela som en idiot? Och hur kan en sådan idiot bli en kapten på ett rymdskepp? Spelet känns ofta inte speciellt logiskt.... 13/04 Tja såg ut som Star Ocean 5 första teasern, men kollar man bilden och textens plasering som den är nu kommer första ordet vara "Stars" eller "Start" samt under ganska tydligt ett datum där jag antar att de kommer avtecka spelet på vad det nu än är. 13/04 Last hope var helt underbar till PS fullt av content och bra story 13/04 Hoppas hoppas hoppas! 13/04
Skicka en rättelse