Att storspel lanseras helt utan buggar och problem är numera ganska ovanligt. #Grand Theft Auto V är dessvärre inget undantag och har satt tråkiga käppar i hjulen – eller kanske snarare skjutit sönder däcken – för många digitala gangsters med begär för butiksrån och ödeläggelse.

Har du de svenska bokstäverna å, ä eller ö i ditt användarnamn i Windows kommer du förmodligen inte ens kunna installera spelet. Vissa har förlorat sina fordon när de importerat sin profil från Playstation 3 och Xbox 360, medan andra inte kan koppla upp sig mot Rockstar Social Club.

Men misströsta inte! Det finns behändiga knep för att åtgärda problemen. Hoppa över till vg247 som har sammanställt en lista med de vanligaste felen och lösningarna.

Till GTA V-guiden!

Haha kolla FZ:s recension av spelet nu då, BITCH ;) 16/04 Webhallen. Skickade dock ett mejl till dem idag och frågade om det möjligen kan ha råkat bli kvar hos dem fast med statusen skickat. Posten brukar ju alltid vara snabb av sig när det gäller brev eller brevklassade paket, men någon gång får man väl vara... 15/04 Var bokade du det? Jag köpte det från cdon, och fick mitt i tisdags. Sedan kunde jag inte spela det förrän i dag, men det berodde på laddningstiden från Social Club med patcherna. 15/04 Ingen bra lansering detta. Den rent utav suger. (ej Rockstars fel) Spelet skickades i torsdags och det har fortfarande inte kommit något. 15/04 Walkaroud fix som löser hastighetsproblemen! Funkar, helt jäkla otroligt :-) http://ultrasurf.us/ Bocka bara i den snabbaste av de tre alternativen. Jag kom upp i hyggligt snabb hastighet, från att innan ligga runt 20 kb/sek på Social Club. Lycka till! 15/04 Äntligen! Worth waiting for. :) Kul att höra musik av Tangerine Dream i inledningen. Bland det sista Edgar Froese gjorde. RIP. 15/04 Har inte haft några "gamebreaking" buggar hittills som tur är. Hade några lustiga buggar där jag fick "Mission Failed" i Benchmark då flygplanet i testet flög för långt bort från mig - sedan kastade det in mig på en slumpmässig plats någonstans utan möj... 15/04 GMG var bara ett exempel. Om du låter datorn stå på utan skärm över natten för nedladdning som jag gjorde, så är det som att låta en glödlampa stå på, eftersom datorn till 99% idlar. Jag lovar, jag betalade inte 200:- i el för att få ner den, eftersom... 15/04 Vill bara påpeka att GTA 5 nycklarna på greenmangaming inte är Steamnycklar. Du får ladda ner hela 60GB + 5GB patch direkt från Social Club i 5-500kb/s med 100/100 lina. Hade nu hellre betalat 200 spänn extra och få ner det på en kvart på Steam. Det pen... 15/04 För de är väldigt dyra. Bättre att köpa Steam nycklar på välförtrodda siter som är billigare, tex www.greenmangaming.com 15/04
Skicka en rättelse