#Epic Games har den trevliga traditionen att med jämna mellanrum släppa nytt innehåll till de aktuella delarna i Unreal Tournament-serien och #Unreal Tournament III ser inte ut att bli något undantag. Vad får oss att tro det? Jo utan någon som helst förvarning har de släppt det första bonuspaketet till både PC och Playstation 3 och innehållet kommer säkerligen att väcka både goda och dåliga minnen till liv hos seriens mer trogna fans.

I paketet återfinns nämligen tre banor och två av dessa är några av seriens pouläraste alser någonsing: den tighta DM-banan Morbias och den klassiska Facing Worlds som fått många flaggbärare att skrika ut sin frustration. Utöver dessa två remakes hittar vi även Searchlight som enligt utvecklarna själva är en CTF-bana som bjuder på mycket z-action och tighta korridorer.

[fi=5491]

3 hela banor.... imponerande. Epic vet verkligen vad kunderna vill ha. Kan ju inte finnas nåt mer perfektare än att lira fps-spel på konsol tex. Epic kan framtiden dom. Nahe, nu ska jag kolla på sagan om ringen på mobiltelefonen. 30/03 Man spelar ett spel för att spelet i sig är roligt, inte för att få märken. Det är typ knappt nån som spelar typ knappt för att alla spelar World of Warcrack. Varig betyder för övrigt nåt som är fullt av var. 30/03 Får inte detta att funka på min ps3. jag tankar ner det från storen. Installerar det. Men inte dyker det upp några nya banor i spelet inte. Fattar noll vad jag gör för fel. Jag kan inte heller tanka ner mods och eller kartor från te.x ut3mod.com. Spelet... 29/03 Har testat det lite nu - kul med lite nya bra CTF-banor! Tror faktiskt att det skulle kunna locka lite fler spelare. Såg t ex att det fanns servrar som bara körde "Facing Worlds" som verkade ha gott om folk... 29/03 Håller med om att gratis är gott (:up:), men jag hade nog förväntat mig _liiite_ mer än 3 banor i ett bonuspack... =/ (Och på vilket vis är CliffyB inblandad i det här?) 28/03 gött av Epic, schysst att dom bjuder på det med, det borde mer utgivare tänka på. Gooo! Cliffy B! 28/03 PS Store uppdateringen har kommit nu. Vi fick UT3 map pack också. 28/03 Släppt på amerikanska PS Store också till PS3 versionen. 28/03 Kan de inte göra ett paket med typ 10 nya banor. Detta paketet märker man knappt av. Det är typ knappt några servrar uppe längre(det har typ knappt varigt några från början). Om de typ kunde fixa så att man kan vinna olika märken och gå upp i rank och... 28/03 well årets flopp 28/03
Skicka en rättelse