Vissa har ingen som helst respekt för RPG-genren.

Pillars of Eternity är gigantiskt. Det tar tid att ta sig igenom, som sig bör med ett text- och stridstungt rollspel. Vissa skulle till och med hävda att det youtbaren Jiseed gjort är något av ett helgerån, men det går inte att komma ifrån att det är imponerande.

Strax under 40 minuter tog det honom att komma från start till "mål" i spelet, vilket speedrun-videon nedan bevisar.

På FZ respekterar vi givetvis de oskrivna rpg-reglerna och skulle aldrig komma på tanken att göra något liknande hädiskt, även om livet som småbarnsförälder och gamer hade blivit avsevärt enklare om man hade den attityden.

Då är det snabbast med den versionen antar jag. Om folk pallar göra nya speeruns bara för att spelet blivit patchat (tvivlar). 20/04 Så vad händer när utvecklaren patchar bort glitcharna då? Eftersom det är en bugg som inte skulle vara där. 18/04 Jadu. Man kan köra en bil med fötterna också men det gör det inte till en särskilt bra idé för det. 17/04 Varför skulle det vara meningslöst? Det är en utmaning i vem som kan spela spelet fortast. En glitch är en del av spelet även om den inte ursprungligen var tänkt att vara där. Folks åsikter om hur man ska spela ett spel skiljer sig åt, men spelet kommer... 17/04 Glitcha sig igenom ett spel på 40 minuter är också helt meningslöst och det var därför jag skrev mitt ironiska inlägg. 17/04 Inte jämförbart. Det du skriver om är menlöst. 17/04 Jag laddar hem ett fusk så jag ser eftertexterna omedelbart när jag startar spelet. Så i princip klarar jag alla spel på noll sekunder. Spar otroligt med tid på det faktiskt. 17/04 Haha ja visst är vi coola ;) Vi spelar ju genom spelet först "casual". Om vi gillar det och tycker det skulle vara nice o sätta lite rekord i det, så kör vi run på det :) Lite OT men försöker för nuvarande att slå denna magiska jänkares WR i RE HD. Myck... 16/04 Vänta här nu, handlar AGDQ om speedruns? Jag trodde det var en plattform för live-stickning och berättelser om cancersjuka släktingar. 16/04 Jag gillar sån här skarpt. Följer framförallt AGDQ när de kör sina insamlingar för diverse hjälporganisationer. 16/04
Skicka en rättelse