Det blev en intensiv vecka för Star Wars-nördar. Efter att Disney köpte George Lucas rymdimperium var det många som gjorde slut med sagan. Vad skulle vi egentligen tro efter åratal av klonkrig och åtskilliga ingrepp på originaltrilogin som få egentligen gillade.

Att JJ "lens flare" Abrams fick ansvaret att göra en trio nya filmer kändes inledningsvis som en helt vanvettig idé. Men när det stod klart att originalskådespelarna skulle medverka, och efter en första förvisso omdebatterad teaser, väcktes ändå ett nytt hopp.

En av många pojkdrömmar?

På samma sätt kändes det hoppfullt att Dice fått i uppdrag att göra ett nytt Battlefront. De första spelen var ju ändå starkt Battlefield-influerade. Men det var först den här veckan, när vi bjöds på en trailer från båda startskotten för en ny Star Wars-era, man tillät sig själv att hoppas.

Eller så hatade du varenda sekund av såväl film- som speltrailer. Och det är ju såklart också okej men vi vill gärna höra er motivera varför ni gillade eller avskydde det vi sett. Risa och rosa hejvilt!

Klart en del är dåligt men att de inte är något prequel känns inte som något dåligt, det är ett spel och det är bättre att de försöker hålla sig inom rimliga ramar och ge sig på kvalite över kvantitet. Samma gäller spelar antalet, 100+ players har sälla... 20/04 Ska bli spännande att se hur de förvaltar arvet. Jag ser ju hellre större kartor och fler spelare än den gröt av småkartor om BFH är. Dock har jag tämligen stort förtroende för DICE, de kan säkert göra det bra. Ni verkar har glömt att de första Battlefr... 20/04 Jag håller med Ostkakan till 100%. 20/04 Fast det blir inte en självklarhet för att du tycker det borde vara det. Det är rätt unikt på konsolmarknaden... 20/04 Jag håller inte med om mycket av det hat som battlefront har fått än så länge, om banorna är designade för 40 spelare kan det mycket möjligt vara bättre pga mer taktiska banor istället för alldeles för stora skagfält vilket inte är något jag föredrar.... 19/04 Förhandsboka inte. 19/04 Huvudet på spiken! Så länge den här DLC sjukan kommer att pågå så köper jag inte längre den är typen av spel, inte från den här typen av utvecklare, och i synnerhet inte från den här typen av utgivare. Samla allt DLC i en riktig expansion istället, som... 19/04 När Tantive IV blir bordat så har de hyfsat bra aim och verkligen pulveriserar rebellerna. 19/04 Det är ett feltänk att se det som en positiv egenskap när nånting når upp till det som ska vara självklart och normalt. Däremot kan man påpeka motsatsen som negativa egenskaper; när spel kör lägre än 1080p60. Sen är det väl skitsamma egentligen ändå,... 19/04 Off topic men jag uppfattade ironi i Obis ord. "Only stormtroopers have this level of accuracy to hit a Sandcrawler, a 40 m long and 20 m tall, gigantic vehicle with a max speed of 30 km/h" ? ;) Min egna teori är att stormtrooperna torde vara i den 3-4... 19/04
Skicka en rättelse