Sugen på en lite mer smärtfri GTA V-upplevelse i story mode? Första fusk-hacket ute.

GTA V är inte ett överdrivet svårt spel, men ibland kan det vara skönt att bara glida omkring och verkligen känna sig som herren på täppan.

Och är du en helt skrupelfri individ som inte har någon som helst karaktär går det såklart att ta till fusk. Den här GTA 5-modden (till PC-versionen) har tagits fram av LinGon, och med dess hjälp kan du ta dig igenom story-läget med en mängd power-ups, som oändligt med hälsa, ammo, syre och stamina. Eller varför inte superkrafter som extrem snabbhet och förmågan att lättare skaka av dig wanted-nivåer? Om inte annat kan detta bli väldigt underhållande i Director-läget. Det finns även möjlighet att teleportera runt på kartan. Smutt.

Allt du behöver göra efter att ha installerat modden är att trycka på home-tangenten under spelets gång, så blir en mängd hotkeys tillgängliga.

Ibland vill jag hemskt gärna spela ett spel men inte har den tid det skulle ta att gå igenom spelet på normalt sätt. Då tycker jag det är skönt att kunna sätta på ett fusk och inte behöva oroa mig för att dö bakom varje hörn.. Det förstör säkerligen en... 24/04 Det gör vanligtvis inte CE heller, men jag har inte försökt i detta spel. I mina ögon spelar det ingen roll, att fuska utan att förlora achievements är fortfarande ingen större belöning. 22/04 Dom pengar man fick vid förbokningen tar inte bort möjligheten att få achievements och sånt som fusk gör. 22/04 Varför måste man ha en mod för att fuska i SP? Om jag inte minns fel så finns fusk redan med i spelet. Åtminstone på konsol så finns det dom klassiska knappkombinationerna för att få godmode eller annat? 22/04 Om man ville ha fusken till "TOCA Race Driver" så var man tvungen att betala för det. Det var ett exempel som jag tänkte på. Kan väl inte vara unikt just för Codemasters, eller? Tyckte i alla fall då att det kändes fel, eftersom jag ju köpt spelet. 21/04 Okej, googlade lite och även om det låter rätt blåst vet jag väl inte om jag skulle kalla det varken tvång eller dlc. Tolkade även kommentaren som att han talade om nu, inte nästan 10 år sen. 21/04 "TOCA Race Driver 2" (2004) och/eller "TOCA Race Driver 3" hade det. Man var tvungen att betala Codemasters för fusken som fanns inbyggda i spelet. 21/04 Har du något exempel på detta? 21/04 För det första, jag har lagt ner ÅTSKILLIGA timmar på Xbox360 för att låsa upp det mesta i singleplayer. Äger även Xbox One-versionen men eftersom PC blev utannonserat samtidigt så köptes den mest för att kolla vad som komma skall. PC-versionen är här... 21/04 Alltid kul att köra med fusk i singelplayer när man inte vill spela seriöst. 21/04
Skicka en rättelse