Som svar på kritiken att EA Dice undanhåller material, för att kunna sälja det senare.

Efter avtäckandet av Star Wars: Battlefront hördes många röster, bland annat här på FZ, om att Dice och EA höll tillbaka innehåll för att sedan kunna sälja detta som DLC. Nu svarar Jesper Nielsen, assisterande producent på studion Uprise som hjälper EA Dice med Battlefront.

sub-redditen för spelet säger han att "om ni tror att vi inte inkluderar innehåll för att spara det till dlc, så kan jag säga att ni har 100 % fel. I det här projektet har jag aldrig hört någon säga att 'Vi struntar i att göra det här till släppet så kan vi göra det som dlc istället'. Aldrig."

Star Wars: Battlefront avtäcktes förra veckan under mycket pompa och ståt på Star Wars Celebration, en fan-fest som hålls i Anaheim. USA. FZ var där, se till att läsa vår exklusiva rapport.

Sista förklaringen är ju bara skit. Ja det är dyrare idag men spelmarknaden är ju flera gånger så stor också! Tror att även om det kostar betydligt mer idag så tar de ut en betydligt större vinst. 26/04 "The Game Has Changed" http://9gag.com/gag/aArZA6L 25/04 Jag är väl en utav få i denna tråd som fortfarande har tro kvar i Dice. Ja jag må vara lite väl optimistisk men även realist. Det folk glömmer är att Dice är ett företag. Företag vill gå med vinst och arbetarna lön för sitt jobb. Ni som sitter och klaga... 23/04 Så länge inte DLC:erna är kartor och fordon som blir låsta för de som inte köper dem så är jag på. Det är inte roligt alls att man plötsligt inte kan vara med på en bana för att man inte har kartan... 23/04 " I det här projektet" Nehe, men i alla andra brukar ni göra det då? tratt 23/04 Faast battlefront2 har ju inte i närheten av samma kvalitè som battlefront 3 har. 33+ banor som är lika odetaljerade som en åker vs 8st högdetaljerade... plana planeter med fåtal chokepoints vs balanserade och välgenomtänkta banor ? Mängden spelare behö... 23/04 Man kan inte gnälla tillräckligt mycket på EA/Dice. De har lite att ta igen, kan man väl säga... 23/04 Gnället är förfogat, att förbeställa är sedan länge borta för min del. Det räckte med BF3 släppet som för mig redan då var under all kritik. BF4 (vilket jag köpte en tid efter release) var ju bara grädden på moset och med ännu mer kosmetiska saker och... 23/04 Klart han inte hört någon säga något sådant! För det var sen dag ett redan planerat att dom skulle göra en del bitar i DLC paket och släppa efterhand. Precis som med Battlefield 3 & 4. Förstår inte varför dom ska gå ut med såna här uttalanden, det skada... 22/04 Haha... Bäst idag! Känner samma sak :) 22/04
Skicka en rättelse