Vi har trailern som bevisar det.

Egentligen skulle nya Total War: Warhammer utannonseras imorgon, torsdag. Men en läcka gör att Sega och Creative Assembly nu offentligör trailern för CA:s första sejour utanför sin comfort zone.

FZ har som enda nordiska media fått ett snack med CA inför utannonseringen, och vår matiga artikel ser ni här på sajten inom kort! Tills dess, se och begrunda. Det är faktiskt en historisk händelse när Creative Assembly för första gången ger sig in i fantasyns fantastiska värld.

Total War: Warhammers kampanj utspelas i The Old World där krig rasar för jämnan. Du kommer att kunna spela som en av flera olika raser; trailern visar människor, grisridande orcer, kanonskjutande dvärgar, odöda och demoner. Spelet blir som vanligt en kombination av turordningsbaserad kampanj och strider i realtid. Detta är det första i en planerad trilogi utgivningar, med två följande stand alone-expansioner och flera innehållspaket.

Som en bonus kommer spelets release att ackompanjeras av en ny serie Warhammer-miniatyrfigurer som produceras av Games Workshop.

Releasen då? "Coming soon", säger utgivaren Sega. Och för er som är oroliga, nej. CA kommer inte att överge de traditionella, historiskt baserade Total War-spelen.

War: Warhammer Total Total Warhammer: War War Warhammer: Total !!! Hammertime hur som helst 25/04 Vad är det för fel på Total War: Warhammer? Total War talar om att det är ett spel i Total War-serien och man ska förvänta sig gameplay i liknande stuk som tidigare i serien. Warhammer talar om att det baseras på GWs värld. Total Warhammer känns fel enl... 25/04 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *JIZZAR ÖVER HELA PLEJSET!* 23/04 Detta kan få mig att köpa ny PC :) (Så kan jag skjuta min gamla som de gör i Amerikat). 23/04 Exakt! :) 23/04 Bra inställning. Jag personligen är något år efter i mina spel så det lönar sig helt klart. Vi får helt enkelt intala oss att release är +1 år bort :) 23/04 Om det blir hyptåg med förbokningar och dag 1 dlc så får man helt enkelt spela annat i ett år för att sen köpa complete edition lite rabatterat på steam. Och då borde det vara patchat också. 23/04 Har sett fram mot ett Total War-spel i fantasty setting länge nu. Warhammer Fantasy tror jag blir perfekt för detta! Dock håller jag med någon här ovan att ALDRIG förhandsboka spel. Oavsett hur jäkla pepp man är. Vi röstar med plånböckerna, se till att... 23/04 Började lira Rome1 när jag var 14 år och sedan var man fast. Men efter man lirade m2, empire 2 o shogun 2 så testade jag europa universalis 4. Och vilken skillnad det är på spelmekaniken och Ai det är på de två spelen...Europa universalis 4 är hästlängd... 23/04 Då jag personligen satt och ritade orc'er på historielektionerna i skolan så har jag aldrig riktigt kunnat uppskattat miljö och karaktärer i tidigare Total War spel. MEN ge mig lite fantasy i stil med Warhammer och jag är all all in! Jag hoppas verklige... 23/04
Skicka en rättelse