Pc-versionen av #Grand Theft Auto V visade sig vara den ultimata utgåvan som vi väntat på i 1,5 år. Med pc-spelande kommer också möjligheten att finjustera mängder av inställningar, och i teknikträsket sträcker #Nvidia ut en hjälpande hand.

De har släppt en "graphics and performance guide" som går på djupet med en rad olika inställningar samtidigt som de lär oss hur de påverkar prestandan. Vi får lära oss mer om mängder av effekter som illustreras av bilder, tabeller och ingående instruktioner. Med andra ord ett måste för de med Nvidia-kort som vill få ut så mycket som möjligt av strapatserna i Los Santos.

Till guiden!

Tack! Ska försöka komma ihåg det till nästa session. :) 23/04 Denna tweakguide är mindre rörig att titta på om nån är intresserad. Inte lika ingående dock... http://www.digitaltrends.com/computing/heres-how-to-make-gta-v-look-beautiful-and-play-well-on-your-pc/ 23/04 Gräs funkar att ändra (iaf på mitt 780), du vet att man kan scrolla ner så man får fler val än de som syns då man öppnar menyn va? :P 23/04 För att skapa Solo/Invite Only/Crew only/Friends only sessions, starta först story mode. Tryck ESC och välj Online, sedan Online igen. Där får du flertalet sessionval, inklusive de jag precis nämnde. Varför man måste gå till storymode för att göra det... 23/04 Nej men för fan man måste väl kunna ändra lite grästäthet utan att ha en typ av graffe kan man ju tycka... 23/04 Det finns det men de går enbart att hitta om du går in på Online menyn via SinglePlayer, konstigt nog. Lite taskigt sagt då menyerna helt klart behöver en förbättring när det kommer till hur man söker MP games. 23/04 Då borde du gå och kolla upp din syn.. För det finns båda två. 23/04 Starta en Crew only/Friends only session och ställ in i Online options "Stay as host". Inte 100%, men en klar förbättring. 23/04 Precis, håller med Defect. Sen tror jag det hela handlar om att Segas inte har någon att spela med. Jag spelar med 3 polare och vi har skitkul. Är jag själv spelar jag story mode. 23/04 HD7990 6GB ger ordentligt med kräm i 1080p, här behöver inget tweakas :) 23/04
Skicka en rättelse