#LucasArts avslöjar idag att det efterlängtade #Star Wars: The Force Unleashed kommer att släppas den 16:e september i USA, den 17:e i sydostasien och australien och den 19:e i Europa.
I spelet tar du an rollen som Darth Vaders hemliga lärjunge och det hela utspelar sig under den ganska okända tiden mellan episod III och IV.

JO men de roliga var ju sekterna (claner) osv , när folk ställde sig o glodde medans två duellerade osv, fick riktig jedi känsla som att vara en. 04/04 Ah, ska köra med en Lorry här. "Tänkte inte på det" Men jag ska köpa det till PS3 ändå, och om det senare släpps till PC så... får jag tag i det på något vis, utan att känna mig skyldig om jag redan äger det ena formatet. Och ja, Jedi Knight 2 är grymt... 04/04 Hörru du :), Att modda till konsol är inte särskilt vanligt , men vi kan ju alltid hoppas på gud att det kommer till PC. Man jag gillade Jedi Knight 2 Jedi Outcast, Skönaste multiplayer sekterna & dueller. 03/04 meh! 03/04 Om de inte har Endorphin i Wii versionen så är det ju igen idé... Det är ju det som är själva grejjen :-) . 03/04 tja kommer endå inte kunna spela det om det inte dyker upp på pc, vilket det säkert gör 6 månader eller nått efter konsol releasen 03/04 Jag tyckte delen med sand people var ganska enkel. Stor-monstret i grottan där var lite mer irriterande. Anledningen till att de kan blocka är väl för att deras stavar är gjorda av samma material som en hel del andra vapen, t.ex vibroblades, som kan par... 03/04 lol, fan allt blir försenat voot voot MAJ-JUNI skulle ju bli frälsningen efter alla förseningar i Mars April men wtf. Force Unleashed, Merciless , Brothers in Arms, Mass Effect med mera, men man får väl anta att de flesta blir försenade för att inte bli... 03/04 Yes! Stora förväntningar. Det verkar så ballt! ^^ Synd att man inte kunde få den på Wii fast i 360 grafik =( gaaah 03/04 Den stardestoyern låg ju inte i omloppsbana...och det verkar lite väl optimistiskt att sikta på huvudet... 03/04
Skicka en rättelse