Grafikkortstillverkare råkade avslöja vilka som blir först ut.

Tillsammans med släppet av Windows 10 i sommar kommer Microsoft att rulla ut nya, efterlängtade grafikgränssnittet Direct X 12. Nu har grafikkorts- och komponenttillverkaren MSI råkat avslöja att Batman: Arkham Knight (23 juni) och The Witcher 3: Wild Hunt (19 maj) blir de allra första spelen att kunna dra nytta av uppdateringen.

MSI skrev, på en sida som numera är nedtagen, att "Du kommer antagligen att kunna se fördelarna med den nya grafikteknologin redan i The Witcher 3, Batman: Arkham Knight och andra spel som släpps i år."

Fint skrivet. Jag känner läskigt mycket igen mig i det fetstilta i citatet. 24/04 Du måste ha en tråkig tillvaro. Du sitter på en klippa, vågorna som brusar nedanför och känna den svaga havsbrisen en varm sommardag. Din polare räcker dig en kall öl och du tar den magiska första klunken och du känner dig tillfredsställd, fri och avsla... 24/04 Att ha sex är inte så svårt heller men ändå rätt tillfredsställande. Och för det flesta inte en så hög ambition. Så låt han må bra över att bygga ihop en dator. Hur simpelt det än är. 24/04 Tumme upp för god lasagne :) 23/04 Att känna tillfredsställelse över att göra saker och ting själv är du tydligen ensam om. Det finns ju ingen som känner så, särskilt inte satkärringar. Tydligen får man inte känna tillfredsställelse här i livet om man inte utfört underverk. Själv blir... 23/04 oOO snap någon vart nyss ägd ^^ 23/04 Var och en med sitt. Jag tycker om att bygga ihop datorer, du verkar tycka om att vara en satkärring på en spelsajt. Jag undrar vem av oss som har högre ambitioner. 23/04 Nu säger ju inte det något om hans ambitioner. 23/04 Du har absolut rätt. Själv däremot känner jag mig utmärkt efter att jag har byggt färdigt en rymd raket, sedan utfört en hjärn-transplantat i den medan den åkte till månen och tillbaka till Jorden. Man bör sikta högt! Även med det som milt tillfredställ... 23/04 Tillfredsställande att göra nåt så simpelt och banalt som att sätta ihop en dator? Du har inte höga ambitioner. 23/04
Skicka en rättelse