En dos Uncharted, en dos Rage, tjugo skopor högoktanigt, gummiosande ultravåld.

Den första gameplay-trailern för Mad Max är här. I den får vi se hur Max blir en hämnare, hur man uppgraderar och pimpar bilar, de galna fienderna och vad som verkar vara en enorm, öppen värld. Max ingår allianser, utför uppdrag och får kliva in i... The Dome.

Det hela doftar så här initialt kanske mer Uncharted som gjort barn med Rage än klassiska Mad Max, men vad gör det när Avalanche lyckas få det bruna ökenlandskapet att se så levande ut. Spelet släpps till PS4, Xbone och PC, 4 september.

Jag kanske har tolkat dig fel. Jag har däremot inte försökt att medvetet tolka dig fel eftersom det vore slöseri med min tid att bemöta poänger som du inte ens gjort. Annars är det ju ganska klassiskt internet att överdriva/ medvetet misstolka andra par... 27/04 Jag har inte hävdat att det är ett nödvändigt inslag. Bara att det är ett verktyg som bör användas för att sätta den korrekta stämningen, jag tar upp det för att jag tyckte att trailern saknade något. Jag vet inte exakt vad, men något som känns mer som... 26/04 Jag fattar faktiskt inte riktigt heller varför du tycker att våldtäkt är nödvändigt inslag för att få till "rätta känslan" i ett mad max spel. Tror inte det skulle tillföra någonting egentligen. Din motivering, dvs. starka tar vad de vill, kan ju egentl... 26/04 Det är intressant att diskutera var gränserna går. Ofta får man achievements för headshots eller om man lyckas spränga flera motståndare i luften samtidigt. Seriemord brukar också beivras i form av multipliers. Men fortfarande blir det ett jävla liv om... 26/04 Det säger inget om motiveringen bakom det hela. Så att slänga en motivering på mig så som basegnome gjorde var inget annat än en halmgubbe. Om du använder lite rim och reson så inser du nog snabbt att världen som Mad Max utspelar sig i är en värld där... 25/04 För att du vill se våldtäkter i ett spel. Dessutom i samma mening så vill du se starka kvinnliga karaktärer. Sen i nästa inlägg skriver du "Våldtäkt i Mad Max universumet är en stor del." Det är det inte alls, du verkar ha hakat upp dig på en detalj ifr... 25/04 På vilket vis? Jag vill se de sakerna i spelet. 25/04 Sättet du utryckte dig i första inlägget var rätt konstigt, kanske lite korkat till och med. "Jag vill även se våldtäkt (i någon form) och lite starka kvinnliga karaktärer." 25/04 Larver är proteinrika, ger mycket muskler. ;) 25/04 Å fy farao. Kommer inte att köpa detta spel. Och inte se den nya filmen. :P 25/04
Skicka en rättelse