Treyarch verkar inte återvända till det kalla kriget utan blickar istället framåt - blir hånade av Deus Ex-skaparna.

Inatt släpptes en ny teaser för #Call of Duty: Black Ops 3 och de som hoppades på att detta skulle bli spelet som tog ett steg tillbaka från #Advanced Warfares högteknologiska strider kommer nog att bli besviken.

Det tre minuter långa klippet påminner snarare om något från #Deus Ex och målar upp en värld där den ökande augmentationen av människor krockar med konservativa övertygelser. Något som till och med fick folket bakom just Adam Jensens vedermödor att småhåna dem lita via Twitter.

Om man ska dra några slutsatser på årtalen som svishar förbi under filmen så utspelar sig detta alltså efter Advanced Warfare. Det sista året att presenteras var 2065, vilket bara är några efter att storyn avslutades i förra årets Call of Duty-spel.

Blev besviken av trailern som kom nyss med... zombies däremot är relativt kul, framförallt zombies från World at War. 27/04 Om det är det du önskar verkar du komma att bli besviken, en massa framtids skräp, och zombies verkar vara på menyn. 26/04 Jodå, jag och två kompisar. :) 25/04 Kommer verkligen INTE bli ett köp. Senaste COD var ju dåligt. Jag undrar om det är många spelare som kör dom äldre spelen, COD MW 2 osv. =) 25/04 Ser ut att kunna bli kul! :) 24/04 Jag. 24/04 Treyarch har glimten i ögat mer än de andra utvecklarna. Ghost var horribelt. AW var dugligt. BO3 kommer förmodligen vara bättre än de båda. Men så lär den ju släppas kring Battlefront. Tufft läge. 24/04 Jag skulle vilja ha ett spel i andra världskriget eller åtminstånde ett till i det förflutna, men av trailer av döma börjar jag nog nästan tro att det här här bättre. Istället för en handling med "Åh nej ryssarna är igång igen" och sånt så verkar detta... 24/04 Av trailern att dömma är det väldigt troligt. Det är ju uppenbarligen moddade individer. Att göra en soldat mer tålig och uthållig är ju nåt som arméer drömmer om. Jag finner det underhållande att bara CoD gör det så är det "nytt". Ingen kommer ihåg var... 24/04 I teasern syns något som påminner om exo-suit. Och vi kan vara säker på att det utspelas i framtiden med framtidsvapen. Och vi kan också vara säker på att man har någon typ av framtidsdräckt. Om det blir som i Advanced warfare återstår att se. http://ww... 24/04
Skicka en rättelse