Det har varit tyst som i graven kring #Codemasters Dirt-serie och kanske beror det på måttligt populära Dirt Showdown. Om du är sugen på mer från serien, kan vi idag meddela att #Dirt Rally är officiellt och tillgängligt via Steam Early Access.

Det är onekligen ett chockartat tillkännagivande av #Dirt Rally, men vilken biltokig gamer kommer egentligen tacka nej till off road-körning 27 euro? #Codemasters meddelar att de vill ha din hjälp att forma spelet till finslipad diamant. Du kan även se fram emot gratis uppdateringar med bilar och kartor som får adrenalinet att flöda.

Tack till anon166869 för detta #nyhetstips!
Ser ut som man får damma av G27 tidigare än väntat. Nu känns väntan på P-Cars lite lindrigare =D 29/04 Hmm, har nu testkört "Dirt Rally", men blev tyvärr inte så där jätteimponerad. Hoppas att det tar sig. Ska testa med G27. Ser fram emot "Project Cars". 29/04 OH YES! 28/04 Är väldigt sugen! Men det känns som om man "måste " skaffa ratt o pedaler för att få bästa känslan. 28/04 Apropå uppdatering av Early Access-spel (som jag klagade på tidigare), så finns denna info idag på Steam, (mer info på Steam): "Carmageddon: Reincarnation" The FINAL UPDATE. Community Announcements - shane[stainless] Hey there Carmafans, we’re delighted... 28/04 Ok. Jag chansar på denna! Hoppas att jag inte ska behöva ångra mig den här gången. Erbjudande på Steam nu 10% fram till 4 maj, 26.99€ blev 257.52 kr. 28/04 Fortfarande tveksam efter hur risig grafiken såg ut på filmen och hur illa styrningen verkar vara. Men hoppas att de putsar till detta snart! 28/04 Det femte hjulet mitt under bilen är kvar. Synd. 28/04 Håller med det tidigare... ser gammalt ut. Tex vägens geometri, polygonerna ser riktigt lågupplösta ut (inbillar jag mig bara eller? se redan 1sta krönet i erazerswe video). Detta är inte 2005. KOM IGEN! 28/04 Efter vad jag sätt av spelet verkar fysiken vara bra i spelet. Men känns det inte som att det går väldigt långsamt? Tittar man på RSRBR så är det en jäkla skillnad i fartupplevelse. Samt att vägarna får gärna vara betydligt smalare och "gropigare" som... 28/04
Skicka en rättelse