Spoiler-varning utfärdas – överlevde en känd karaktär originaltrilogin?

Man behöver inte kliva direkt långt ut på Internet för att hitta spaltmeter med spekulationer kring de nya Star Wars-filmerna men genom ett tips från en av våra läsare fick vi nys om att en känd karaktär från originaltrilogin kan ha överlevt och kommer att dyka upp i Star Wars: The Force Awakens. Spoiler-varning utfärdas!

I den senaste trailern för A Force Awakens panorerar kameran över ett öde landskap som vi senare fick veta tillhörde ökenplaneten Jakku. I bakgrunden ser vi en kraschad Star Destroyer, i förgrunden en nedskjuten X-Wing.

Blott en dag senare bjöds vi på den första gameplay-trailern från #Star Wars: Battlefront och vi fick också veta att ett DLC skulle innehålla material från den nya filmen, som också har premiär innan året i slut. Som du ser utspelar sig en av banorna på Jakku då vi ser samma vy som i The Force Awakens-trailern men överraskande nog är Boba Fett även närvarande.

Dice har själva sagt att vilka hjältar som finns tillgängliga på banorna "beror helt på spelläget" och de har också poängterat hur trogna de vill vara ursprungsmaterialet. Därför vore det väldigt märkligt om en hjälte, som många trott dog i The Return of the Jedi, skulle finnas med i en miljö baserad på den nya filmen om denna inte gör en comeback.

Vad tror du?

Tack till adam1985 för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse