Kontroversiella Hatred snart tillgängligt på världens största spelhandelplats.

Spel om massmord är inte stapelvara, som tur är. Men de finns, och snart kan du köpa ett via Steam.

Kontroversiella, polskutvecklade Hatred (som tidigare togs bort från Steam greenlight vilket ledde till en proteststorm och rop om censur) är det första spel på Steam som stämplats "Adult's only", vilket i sammanhanget känns som ett rätt klokt val.

Spelet går, vad FZ kan utröna, ut på att mörda människor iklädd svart trenchcoat, sportandes långt, stripigt hår. I den nya trailern som ni kan se nedan säljer man in Hatred med just detta.

Om det ligger något djupare budskap bakom återstår att se. Hatred släpps 1 juni.

Vad är det inneboende värdet i motorsågsmassakern, irreversible, cannibal holocaust eller för den delen litterära verk som att hata mänskligt liv, 1984eller Zarathustra? Det är en djupdykning i det skaparen vill förmedla. Att sitta och värdera någonting... 02/05 Spelade första GTA när jag var yngre och tyckte det var rätt kul då, men inget jag fastnade för. Var antagligen något annat spel som jag tyckte var bättre för stunden som gjorde att jag tappade intresset...inte innehållet direkt. Anledningen till att... 02/05 Svart bälte i tröttsam eller? Jag har inget intresse av att leka gangsta...tror du behöver ta dig samman och leva med det. 02/05 Läs mina andra inlägg i den här tråden så kommer du förstå. 02/05 HAHAHAHAAHAHHAHAHA stackarn som blir upprörd över mördade prostituerade i ett spel 02/05 Var detta i GTA3 eller GTA5? Om du aldrig spelade GTA efter GTA2 har du missat nåt. :O Och varför är det skräp för att man kan göra så? Tycker du prostituerade ska vara odödliga eller vadå? Man kan ju döda alla i GTA. Ingen specialbehandlas, varken pros... 01/05 Vart drar du paraleller till barnvåldtäkter? Eller skolskjutningar? Fattar faktiskt inte riktigt när det inte existerar i Hatred :S 01/05 Jag spelar inte GTA...tappade intresset när jag såg videon där någon misshandlade och körde över en prostituerad efter ett sexköp. Ser helt enkelt inget underhållningsvärde i sånt skräp. Man kan säkert ha en massa kul med spelet utan att göra vidriga... 01/05 Väldigt bra fråga... 01/05 Men du älskar GTA? Samma skit i grund och botten. Kom inte och säg att du blankt gav upp varje gång polisen är efter dig. Eller att du stannade för en fotgängare blev påkörd av dig i ruset från polisen. Men Gta V är ju 5/5 och har inga moraliska fel lik... 01/05
Skicka en rättelse