Att kalla förväntningarna på #Grand Theft Auto IV något annat än absurda är ren och skär lögn. Därmed borde Rob Taylor framöver kunna betrakta sig som en man som alla avundas - han blev nämligen första journalist att spela igenom hela spelet. Någon recension har han ännu inte publicerat - den dyker upp i tidningen Xbox World vad det lider - men hans bedrift betraktas av Gamesradar som så intressant att de har intervjuat honom.

Taylor bjuder på en del uppgifter som kan vara av intresse för de som tänker besöka Liberty City när staden öppnas den 29 april (vilket torde innebära ungefär alla som äger en PS3 eller Xbox 360).

  • GTA IV känns som en "next gen-version" av föregångarna. Bilkörning och skjutande har förbättrats kraftigt. Spelet är ett gigantiskt kliv framåt.

  • Taylor stresspelade igenom berättelsen på 24 timmar. Med normalt tempo räknar han med 40 timmars speltid, plus omkring 25 timmar för alla sidouppdrag.

Enligt en smått lyrisk Taylor kommer Rockstar lyckas infria förväntningarna. Han frågas vilket spel i serien som är bäst och svarar följande:

GTA IV. By a country mile. It craps on all the others - even the mighty Vice City - from a height equivalent to the Statue of Happiness. Believe me, GTA IV is even better than the hype suggests!

[v=1879]

det är ju nästan jag! :D :P 08/04 hört talas om det med, men än så länge ligger det på ryktes nivå, då det är få källor som inte är allt för legitima. bör nämnas att det varit sidor och andra reviews som varit fake och innehållint felaktig information tidigare. så när det inte är offici... 08/04 Jag fick läsa att man kan köra split-screen på Gta IV men bara på PS3 men inte xbox360 pga för klen konsol:S källa (http://home.comcast.net/~infamousdd/CGReviews_-_Cam_Garish_Reviews_-_One_Review_at_a_Time.html) Själv har jag en 360 och hoppas detta int... 08/04 fyfan vad jag längtar efter detta spelet alltså :) nu börjar det hända grejer känner jag :) 08/04 Det var ett jävla gnäll här... Klart journalisten kan vara ärlig. Han är väl en gamer, och som många gamers så kanske han älskar gta-serien på samma sätt som t.ex jag och många vänner gör. Jag skulle nästintill göra på mig om jag fick sätta mig och spel... 07/04 Inlägg borttagna. Vänligen sköt er bättre i framtiden tack. Ni får gärna diskutera, men angrip inte varandra. 07/04 antagligen, och det beror nog inte främst på spelet utan att 360 ägare kör över live som inte kommer vilja att sammarbeta med PS3ans nät och tvärtom. vilket är synd. 07/04 ja, dom med gameboy o sega mega drive kan man oxå spela med.. hihu 07/04 Om du nu är äldre än mig borde du veta bättre, grabben. Du resonerar dessutom som en 12åring. 07/04 Kommer det gå att spela multi mellan de olika konsolerna? :o eller är det bara ps3 för sig och 360 för sig? 07/04
Skicka en rättelse