April tar sitt sista andetag och #Sony gör sig redo att slanga ut maj månads gratisspel till de som har en Playstation Plus-prenumeration. AAA-titlarna lyser med sin frånvaro när det istället är indietitlarna som totalt dominerar utbudet. Många av dem är cross-buy och släpps till flera format.

Playstation 3 får #Race the Sun, #The Unfinished Swan och #Hohokum.

Playstation Vita-ägarna kan dyka ner i #Murasaki Baby, #The Unfinished Swan, #Race the Sun och #Hohokum.

Till Playstation 4 är det #Ether One, #Hohokum, #The Unfinished Swan, #Race the Sun och #Guacamelee Super Turbo Champioship Edition som gäller.

Spelen släpps via PSN den 6 maj.

Via Playstation-bloggen.

Playstation + har väl alltid haft intressanta titlar man fått när de kommit nya. Iaf till PS3. 01/05 Helldivers är fantastiskt, men man bör ha någon att lira det med, annars kan det bli lite tort. Det är ju alltid roligare att skrika åt vänner än randoms :) 30/04 Fy fan vilka skitspel. Inte ett enda spel som jag vill spela. Jag har inget mot indiespel men det här var bara skit. 30/04 Jag gjorde det värsta möjliga, spontanhandlade i brist på annat löningsdagen i åra... Men så jåvla nöjd med köpet, :D 30/04 Länge vägt över ett köp, men lever lite på hoppet om gratis. Får nog bli ett köp, efter Helldivers som verkar sjukt fett. 30/04 Octodad är värd varenda slant om man istället köper det. :D 30/04 Unfinished Swan har jag varit nära att köpa flera gånger. Ether One ser intressant ut. Guacamelee är ett höjdarspel. :) Resterande vet jag inte så mycket om men Hohokum ser lite lagom flummigt ut. 30/04 Som tidigare. Älskar man indie spel så är ps4 den perfekta konsolen att skaffa om man vill ha flera indie spel för en relativt billig peng. Men ja tycket det är lite sorligt att det inte är iallafall en tittel som inte är indie. Indie i all ära men det... 30/04 Jag är iallafall nöjd. Ser fram emot att testa alla spelen i PS4-listan. Trots att jag redan äger Guacamele (PS3) och Hohokum så tar jag hellre dem än Knack. Tummen upp! 30/04 inget emot indie, men dem kan ju iallafall släppa några vettiga titlar denna månad var ett skämt.. 30/04
Skicka en rättelse