10 minuter från vad som kan bli det snyggaste rollspelet någonsin.

Är man inte ute och protesterar på gator och torg kan man sitta hemma och titta på The Witcher 3, inspelat med ultra-inställningar i fina 60fps.

Det är svenska youtubaren ImAnderZEL som har spelat in materialet under sitt besök hos CD Projekt Red i Polen. Mycket nöje, och ha nu en riktigt slapp, ledig 1 maj.

Och glöm inte att kolla in vår stora guide över hur du förbereder dig inför släppet.

Ingen som laddat up witcher gameplay till vimeo än? så man slipper youtubes usla komprimering. 03/05 Är det funktionen eller mätaren, bara för att förtydliga!? Är det mätaren så går den att ta bort från användargränssnittet. Är det funktionen så går det inte att göra så mycket åt, tror jag. Själv så tycker jag att funktionen är realistisk och logisk... 03/05 wtf.. "Horse stamina", varför har de ens lagt till den funktionen? Nu blev jag lite skeptisk.. :/ 03/05 Gud vilken irriterande person att lyssna på, ugh.. 02/05 Det enda som betyder något för mig är hur grafiken fungerar i helheten. Jag gillar inte Geralt särskilt mycket men det är ju onekligen ändå en spelvärld som ser oerhört mysig ut. 02/05 Året är 2015, och ändå finns det inget som toppar "Crysis", knappast det här heller. 02/05 Grafik för mig innefattar suddig/skarp bild. Ändå, jag förstår hur du tänker. 02/05 Mmm, visst fan ser det läckert ut. Jag vet inte vad de som gnäller har för problem. Nå, jag hoppas spelet tystar de den 19 maj :) 02/05 Det många inte verkar förstå är att grafiken i spelet inte blir sämre av att videon som visar har dålig bitrate. Skillnaderna är bara att bilden blir suddigare och detaljer inte visas lika lätt. En annan sak inte många heller tänker på är att om dom sit... 02/05 Jävlar vad många lipsillar och vuxna bebisar det verkar finnas... HUR kräsen är man om man klagar på denna grafiken?! Tycker det ser ganska så läckert ut redan nu och då är den komprimerad så in i helvete. Spelversionen är också en o-optimerad beta buil... 02/05
Skicka en rättelse