#Valve har släppt kompendiumet för årets stora #Dota 2-tävling The International 2015. Paketet innehåller diverse godsaker för Dota 2-spelaren, bland annat gameplay-utmaningar, animationer och musik. Det finns två varianter, en för 84 kronor (10 dollar) och en för 225 kronor (27 dollar).

25% av pengarna går rakt in i prispotten till den stora turneringen, och på bara ett par dagar har de samlat ihop 37 miljoner kronor (4,5 miljoner dollar). Nu återstår det att se om de kan bräcka förra årets prispott på 90 miljoner kronor (10,9 miljoner dollar).

Till kompendiumet!

Jag läste mer än halva det ni ej tänker på är att det kostar aty föra över pengar, staten ska ha en del av dom pengarna etc etc etc. Pratade med en som jobbar med ti3 och 4. Han sa att dom skulke ge mer om dom kunde men att dom får 25 % själva i företag... 04/05 Du kan kritisera min åsikt om Valve hur mycket du vill men ge dig fan i vad jag tror och tycker om betalda moddar och Youtubers. Jag är stark supporter "för" betalda moddar, jag tyckte bara inte att Valve ska få den största delen av kakan och det är väl... 04/05 ...Som Valve står för, precis som alla de stora turneringarna idag. Och folk tycker det är girigt att ta 75%... Jisses! 04/05 Därför jag frågar, fast jag tänkte mer på den ekonomiska biten. 04/05 Svårt att komma in i vad? TI? Det är lika lätt för alla, det krävs bara att du presterar i turneringar innan TI. Du har turneringar som enbart bjuder inte kända lag, men de flesta har öppna kval, bara att visa upp dig i kvalet att du är ett lag att räkn... 04/05 Självklart kostar all lagring, bandbredd, support och löner mycket pengar... Sluta hitta på. 04/05 Vad babblar du om? Att hosta modsen kostar inte mycket alls och med tanke på att de inte tar betalt för att hosta gratis mods ser jag ingen poäng med att ta 30% från de som skulle kosta pengar. 04/05 Det finns direkta inviter till turneringen (till de bäst presterande lagen) samt regionala qualifiers där lovande teams kan prestera bra och kvalificera. Ifall dessa nya lagen inte är lovande så får dom inga invites till qualifiers heller, dock, såklart... 03/05 De är uppe i över 42 miljoner kronor nu. Eller 5 miljoner dollar. Lär spränga förra årets pott rejält. 03/05 Om Valve köper upp och lägger ner Blizzard, Telltale, Bethesda, CD Project och Rockstar. Då kanske de börjar närma sig det elände som varit och till viss del fortfarande är EA Games. Med det sagt, är inte säkert Valve kommer fortsätta vara ett bra föret... 03/05
Skicka en rättelse