Med tanke på hur hyllat #Illusion Softworks gangsterlir #Mafia är har studion gjort ett styvt jobb med att hålla inne på informationen om #uppföljaren. Men tjeckiska Tiscali publicerar en hel rad nya uppgifter, som kommer från inte namngivna källor. Hur sanningsenliga de är kan alltså diskuteras, så ta dem inte för absolut sanning.

Med det sagt, detta sägs ska ingå:

  • Storyn drivs av två huvudkaraktärer, Vito och Joe. Bara den förstnämnda är spelbar, men Joe kommer ha stor betydelse för handlingen.

  • Berättelsen är fristående från det första spelet.

  • Avancerad skadefysik för bilarna. Det spekuleras kring att fysiken kommer vara mer avancerad än i #Burnout Paradise.

  • Det kommer finnas ett "cover-system" likt det i #Gears of War 2; du kan luta dig fram och skjuta från skyddade platser (t.ex. bakom bilar, se bilden ovan).

  • Handlingen börjar strax efter andra världskriget och utspelas i den fiktiva staden Empire City. Storleken är omkring 10 kvadratkilometer. Inspirationen hämtas från San Francisco.

  • Xbox 360- och Playstation 3-versionerna släpps först. Pc-upplagan kan dröja ett par veckor eller månader. Det spekuleras i release i vinter eller under våren nästa år. Tidigare uppgifter har klargjort att utvecklarna och utgivarna satsar på release i år.

  • Möjlighet att tanka och tvätta bilar.

  • Pengar spelar stor roll. Du kan köpa kläder (gör det enklare att skaka av sig förföljare) och mat (återställer hälsa).

Återigen - detta är obekräftade uppgifter, Tiscali lämnar inte heller någon källa. Däremot säger de att ytterligare information kommer dyka upp i tryckta spelmedier de närmaste veckorna.

Jag verkligen älskade "Mafia" ! Tycker fortfarande om det! Även fast det är gammalt. Storyn i spelet slår allt annat och grymma karaktärer!.. Nu är nästan SJU års väntan över! Mafia 2 kommer att bli storslaget! längtar! 01/07 FAN! Detta vill jag ha nu. Fast: "Pengar spelar stor roll. Du kan köpa kläder (gör det enklare att skaka av sig förföljare) och mat (återställer hälsa)." kändes lite väl.. hmm.. barnsligt. Varför skulle kläder hjälpa att skaka av förföljare t.ex.? Aja,... 09/04 Härligt, jag ser fram emot detta. 09/04 aa detta ser man allt fram emot :) 09/04 Av någon anledning funkar det inte på min dator iallafall. Funkade för mig förr på en sämre dator men inte på min win Xp dator. 08/04 Kommer äga :). Gott om dom infört pengar i spelet som man kan använda till olika saker. Hoppas det kommer finnas fler "side missions" med :). Hur som helst är jag helt säker på att detta spelet kommer bli sjukt bra. 08/04 Jag ska inte bygga upp en hype. Jag ska inte bygga upp en hype. Jag ska inte bygga upp en hype. Jag ska inte bygga upp en hype. Jag ska inte bygga upp en hype. Jag ska inte bygga upp en hype. Jag ska inte bygga upp en hype. Jag ska inte bygga upp en hyp... 08/04 hoho vilket härligt spelår. älskar denna typen av spel. GTA4, Mafia 2, saints row 2, Härligt :D 08/04 Så sant. Jag tror aldrig att jag träffat någon som har spelat Mafia och inte tyckt att det var fantastiskt. Jag känner tvärtom. Känns som att co-op är det nya modet. Personligen tycker jag co-op inte är särskilt intressant om det inte har stöd för fler... 08/04 COOP är inget som är nödvändigt till PC, mer popis på konsol. Har hellre ett välgjort vanligt MP läge. 08/04
Skicka en rättelse