Filmsidan /film (ja, den heter så. Det uttalas "slashfilm") har startat en namninsamling för att få filmskaparen Uwe Boll att inse att hans filmer inte är bra och att folk inte vill ha fler filmer baserade på spel förstörda av honom. Uwe har bland annat gjort rullar baserade på #Postal, #Bloodrayne, #House of the Dead, #Dungeon Siege och #Alone in the Dark.

/film skriver också att herr Boll själv sagt att om tillräckligt många vill att han ska sluta så gör han det. Filmsidan hänvisade då till en tidigare namninsamling för samma ändamål där 18.000 personer skrivit under men Bollen svarade bara att 18.000 personer inte räckte. /film har nu därför startat en egen namninsamling för att få ihop 1.000.000 röster. Tycker du att mister Boll har gjort sitt i branschen ska du skriva på och se om det gör någon skillnad.

Tack till anon638, Ankh för detta #nyhetstips!
Instämmer, ett jävla sätt mot en person tycker jag.. sen är han intressant och jag ser helst fler intervjuer från honom. :) 13/04 Jaså? När träffade du din ledare senast? Hörde att han tog sitt liv i en bunker efter att ha varit politiskt aktiv i Tyskland från någon gång på 1920-talet tills det att han dog 1945. 09/04 Jaså? Definiera "gamerhjärta"? Är det bara de som spelar en massa FPS-spel? Eller bara de spelar ca. 10 timmar i veckan? Spelet förändras inte utav filmen och du påverkas inte alls. Det är lite intressant det här med hur så kallade fanboys beter sig.... 09/04 Vadå ska dem säga "Nej, vi tyckte inte att filmen, som vi lät dig göra baserad på vår IP var bra nog. Så vi stämmer dig. 09/04 Helt rätt! Enklaste sättet att få Uwe i graven om man nu vill det är att inte se hans filmer. Personligen så är det inga spel i min smak så det spelar mig ingen roll iaf. 09/04 Som jag har väntat på denna dagen. Hoppas på att slippa fler bra filmer (på pappret) förstörs pga av honom. /signed 09/04 Smaklös hetsjakt. 09/04 Stora ord. En dag kommer du nog inse att smak och tycke är helt och hållet subjektivt och att man kan uppskatta saker på mer än en nivå, av flera anledningar. Ett extremt exempel: Lou Reeds 70-talsalbum Metal Machine Music, där åsikterna enligt Wikipedi... 09/04 *116876 Total Signatures* 1/10 alltså :) 08/04 Påskrivet. Dom som tycker Uwe Boll gör bra filmer kan INGET om filmer. De människorna ska inte recensera eller uttrycka sig om film överhuvudtaget. 08/04
Skicka en rättelse