De svenska racingessen #Simbin har ett nytt fortkörarlir på gång. #GTR Evolution är namnet och du kommer kunna ratta bilar i GT- och WTCC Extreme-klasserna, bland annat på den klassiska banan Nürburgring Nordschleife. Simbin säger sig vara den första pc-utvecklare som fått exklusiv tillgång till banan och de fyller på med önskemålet att den legendariskt farliga banan ska ge spelarna "ett helvete".

Planen är att släppa spelet i år. Det kommer dyka upp i två versioner: som fristående spel, vilket inkluderar #Race 07, och som expansion till detsamma.

Det verkar som att Live For Speed har något liknande egetutvecklat men finns det någonstans där man kan läsa om den mer ingående än det lilla som står på wikipedia? För att kommentera den ursprungliga nyheten så är det självklart att pröva på GTR Evolut... 09/04 Förstod inte alla termer men det låter väldigt likt det dem kör med i Live For Speed, mjuka däck som påverkas av yttempratur, lufttempratur i däcken samt slitage och tyngdpunkter som får däcket att böja på sig, vilket kan påverkas av däcktyp och lufttry... 09/04 Tror det var tänkt att GTR skulle komma på X360 men det verkar som det har stallat. Men man får väl hoppas att GTR Evolution också ska komma till PS3 och X360, men det är väl bara drömmar. I och försig är det dåligt då man mister Motec funktionen, som... 08/04 Skall inte Simbim släppa till konsol också? ..eller har jag drömt? 08/04 ^ Ja jäklar! Det där verkar ju riktigt intressant! 08/04 Nej nej, det finns alltid saker att förbättra. Paolo Cattani har till Virtual Grand Prix 3 (http://www.vgp3.com/main.php) skapat en ny modell för att simulera däck och grepp som klarar av att hantera förhållanden som de vanliga däcksimulationerna idag... 08/04 Liveforspeed är ju den helt klart bästa simulatorn. De flesta andra bilspel är endast arcade. 08/04 Race 07 var också helt okej.. Live4Speed sådär. Tycker endast simbin behöver göra en ny motor så det ser lite fräscht ut snyggt graffe och fixa skade modellerna till större nivå sen ere bara o spinna! 08/04 *host* liveforspeed *host* 08/04 SimBins GT2 är det absolut bästa bilspel jag har kört, vansinnigt bra körkänsla, slår alla spel som finns och fanboys till vare sig ps/xbox har faktist inget att hämta jämt emot GT2. Hoppas det blir samma känsla i detta som i Gt2..i så fall köper jag... 08/04
Skicka en rättelse