Men bara om du köper ett Season pass.

I juni släpps Batman: Arkham Knight, och nu dyker det upp fler detaljer om de fortsatta planerna. Det som sticker ut är möjligheten att spela som Batgirl i en prequel-story, men tyvärr är hon bara tillgänglig om du köper ett så kallat Season pass, en marknadsförings-gimmick som blivit mycket populär på sistone.

Därutöver innehåller Season pass fler uppdrag för Batman, inklusive ett där legendariska superskurkar invaderar Gotham. Olika Batmobiler från hjältens förflutna dyker också upp för den som vill betala extra, liksom skins och olika utmaningar.

Season pass-innehållet kommer att släppas kontinuerligt under ett halvår efter spelets release. Blir du sugen? Läs hela innehållsförteckningen här.

Jo men jag har ingen anledning att misstro dom till skillnad från många andra utvecklare. Fast det är ju inte rimligt att jämföra sims-dlc med story-expansioner, lite vettigare att jämföra t.ex med GTAIV expansionerna då. 05/05 Verkligen, sjukt att features som är kända innan release & är tilldgängliga dag 1 ska kräva season pass! Jag avbokade min preorder nu, blir att köpa det begagnat eller ur en rea-back! 05/05 Du förstår väl att du nu försvarar ett spel och dlc som du inte spelat och allt baserat på utvecklarnas ord. Om vi skulle jämföra med Sims är dlc på 30 timmar totalt väldigt lite. 05/05 De här blir nog väldigt mastodont både här och där så att fler kommer att svimma av i framtiden. Men bilden va märklig. ps: betala 1 dollar för att svarta över guld brösten. 04/05 Där avbokade man nya batman collectors då. Sånt här ska inte uppmuntras. 04/05 Jodå, två expansioner, en på 10 och en på 20 timmar http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150407/the-witcher-3-tva-nya-expansioner-har-tillkannagivits Men ja det kan jag väl till viss del hålla med om, handlar ju lite hur man går tillväga med sitt DLC-utv... 04/05 Ja fy fan för spelföretag som vill tjäna pengar och betala sina anställda! För jävligt är det :P 04/05 Förr i tiden hade vi expansioner t.ex Throne of Bhaal till Baldurs Gate 2 som var ett helt spel till, nu har man halva spel som man säljer för fullpris och andra halvan (DLC) som man måste köpa för att få "hela" spelet. Nu kan man ju säga att DLC är fri... 04/05 Hur stort det är vet vi inte än. Diablo 3 expansionen hade knappt 1 timma story och såldes fullpris. I grund och botten spelar det ingen roll hur stort eller litet ett season pass är för det tråkiga är att planeringen börjar långt innan spelet är släppt... 04/05 Förutom då att man faktiskt får valuta för pengarna iom att det levererar 30 timmar story och säkerligen en hel del till, till skillnad från dom flesta andra season pass eller premium! 04/05
Skicka en rättelse