För dig som gäspat åt allt vad anime heter, är förmodligen Attack on Titan lite utav en nyhet. Det är dock en såpass populär tv-seriet att den nu har gått och blivit till ett spel. I dagarna meddelade utgivaren #Atlus titeln även kommer att berika vår kontinent med lite japanska jättar.

Attack on Titan: Humanity in Chains släpps redan den 12 maj i USA till Nintendo 3DS för den nätta summan av 39,99 dollar. När det kommer hit är dock oklart i nuläget, men vi vet att det kommer under namnet Shingeki No Kyojin: Humanity in Chains. Detta namnbyte beror på rättighetsstrul här i Europa. Som plåster på såren kan du spana in en trailer nedan.

För mig som inte tittar mycket på anime mest på grund av alla stereotyper och klichéer började serien bra men gick snabbt ner i samma träsk som resten av japanskt skit med den typiska hjälten som är olik alla andra. 08/05 Tror serien är svår att göra som spel, handlar ju mer om människornas skräck än hur tuffa dom är som slåss mot dom. 05/05 Nej... Attack On Titan handlar om människor som tvingats bygga in sig bakom jättemurar för att stänga ute titanerna som äter människor. 05/05 Attack On Titan handlar alltså om människor som invaderar en planet bebodd av nakna jättemän, och sedan går det ut på att utrota dessa jättar? Kul att man får spela ond för en gångs skull :) Lite som att spela en pre-warhammer 40K och jaga aliens för... 05/05 3DS versionen är inget annat är ett spel byggt på hype, spelet i sig är katastrofalt dåligt. 05/05 Gör mig inte direkt sugen. Ge mig en PC version med VR och hand tracking så kan vi börja snacka. 05/05 Efter att sett animes i ca 15 år och spelat det mesta i dess gengre så måste jag säga att det ser extremt livlöst ut, och är nu glad att jag inte äger en 3DS.. Detta är en av de sämsta advertisen jag sett för en så bra anime! Skam är vad jag ser av dett... 04/05 Det ser roligt ut. Ska hålla utkik antagligen. Kul att Atlus fortsätter publicera spel till 3DS iaf, utan tvivel min favorit bland japanska spelföretagen. 04/05 Den serien förtjänar mer än ett "lyckas träffa mitt i rutan" spel... 04/05 Detta är relevant: https://www.facebook.com/ImplyingVideoGamesAreFun/videos/386847681440246 04/05
Skicka en rättelse