Game:ref, världens första anti-fuskpryl, nu på Kickstarter.

Ingen gillar fuskare, och precis som det alltid kommer att finnas fuskare kommer man ständigt att försöka hitta sättt att stoppa dem. Kickstarter-projektet Game:ref vill göra det på hårdvarunivå, och de vill ha hjälp av dig och dina pengar.

Game:ref är sprunget ur den förre CS-spelaren David Titarenco vilja att hitta en enkel lösning som fungerar på LAN-turneringar. Helt enkelt så går det ut på att man kopplar in sin mus i apparaten, som sedan håller koll på att signalerna som går in stämmer överens med det som faktiskt händer i spelet. Fuskmjukvaran Triggerbot, som simulerar ett mustryck när någon hamnar i ditt sikte, skulle exempelvis kunna spåras på detta sätt.

Bilden nedan förklarar överskådligt hur systemet är tänkt att fungera. Kolla in Game:refs Kickstarter för mer ingående information.

Och vad tror ni, är detta något som skulle kunna stoppa LAN-fusk?

Kickstartern började för lite över en vecka sen och de har fått in en procent av vad de vill ha, kikar man på kicktraq så ser man att det gått flera dagar utan att någon alls backat projektet :) Jag gillar idén dock, särskilt om det kommer något sätt... 10/05 Under 1 ms delay är det. https://www.kickstarter.com/projects/1094040691/game-ref-the-worlds-first-hardware-anti-cheat-devi/video_share 10/05 Även om hårdvarubaserad anti-fusk teknologi blir standarden och du inte är emot teknologin av ideologiska skäl när det kommer till övervakning så har du ingenting att oroa dig över. Skulle det bli standarden så kommer marknaden lösa problemet långsiktig... 07/05 Detta är inte en konsumentprodukt ÄN. Tror du verkligen att företag som t.ex EA har några skrupler när det gäller att pressa ut mer pengar ur sina redan urvattnade produkter. Kan redan se det framför mig. "För att spela Call of Duty 12 på våra verifiera... 06/05 om hårdvaran ägs och kontrolleras av e-sportarrangören ,annars går det manipulera. 06/05 Skulle ju fungera bra i teorin iallafall... lär nog bli en flopp i praktiken. 06/05 Ser inte riktigt ut som att så är fallet för just den här produkten, han hade inte ens fått ihop 1% när jag skrev min tidigare kommentar. :) 05/05 lol... kommer crackas innan den har släppts 05/05 Kan bara hålla med, är produkten tillräckligt intressant så borde de kunna vända sig direkt till företagen som står för de stora e-sport eventen. Men folk har väl insett att man kan tjäna lätta pengar på Kickstarter... 05/05 Är det bara jag som har lite svårt att se tanken med att lägga upp det här på kickstarter om det främst är tänkt att användas vid professionella tävlingar? Är det dessutom inte rätt bra säkerhet (eller vad en nu ska kalla det) vid proffsmatcher? 05/05
Skicka en rättelse