Single- och multi-innehåll samt patch. Here ya go.

I vad som kanske är ett desperat försök att sno lite uppmärksamhet från The Witcher 3-släppet 19 maj, har nu Bioware rullat ut två gratis dlc-nedladdningar till Inquisition.

Det första, The Black Emporium, är en butik som du når i singleplay, via ditt War Table. I butiken kan du köpa ritningar, ändra ditt utseende och skaffa kraftfulla föremål. Tillägget väger in på 200 MB.

The Dragonslayer är en add-on till multiplayer som ger en ny karta och tre nya karaktärer - Isabela från Dragon Age 2, Avvar Skywatcher (namnet!) och en sorts musiker. Det här paketet väger in på hela 3,85 GB.

I samma veva passade man på att få ut patch nummer 7, som bland annat fixar en del buggar och banar väg för Jaws of Hakkon-dlc:t som släpps 26 maj till PS3, PS4 och Xbox 360.

Var så jävla laddad på spelet.. Men det var ett jävla sp mmo.. Orkade mig igenom första 7 levlarna innan jag dog av tristress 05/05 Säkert! Fast läser man på om saker, så brukar saker visa sig vara mer eller mindre smutsiga. Många ggr har spel som fått kassa till mediokra betyg visat sig vara ledstjärnor på spelhimlen, och tvärtom då. Dragon age Inq är ju ett polerat spel. Visst var... 05/05 Dock vann väl da inquisition de flesta game of the year som röstades av "folket", bland annat här på fz. Vann överlägset om jag minns rätt. 05/05 Hur menar du nu? 05/05 Kan inte finna Black emporium på PS store eller i speelt 05/05 Utan gnäll tror jag vi skulle vara kvar på stenåldern. 05/05 Jag tycker folkets betyg/åsikt är viktig. Jag provar inte ens de flesta spelen som kanske skulle varit intressanta, om folket skriker blääh! Enligt mig var DAI bortkastad tid. Tyvärr, det är sanningen. 05/05 Hahaha! Nå, första timmarna (5) hade jag wow känsla, sedan trappades det stadigt ner till skit spel. Alltså, ett mediokert spel. Då är jag lite schysst också med min bedömning. Till hänsyn för de som gillar spelet. Jag älskar dock Dragon Age Origins,... 05/05 Jag har också spelat hela och kan intyga om att det visst då är 60-100 timmar långt för den genomsnittliga spelaren första gången. Du tycker obviously inte om öppna rollspel vilket väl är trisst för dig, men spelet blir inte mediokert bara för att det... 05/05 Bra gjort av dom. Gratis är gott. Spelar på ps4 och tycker om spelet.Har blivit många timmar. Men The Witcher 3 har hela min uppmärksamhet från och med den 19 maj! :D Utan tvekan! 05/05
Skicka en rättelse