Låt oss för en liten stund låtsas som att namnisamlingar på internet någonsin förändrat något.

Att Guillermo del Toro och Hideo Kojima skulle slå sina kreativa påsar ihop för att skapa den reboot av #Silent Hill serien förtjänar togs emot av jubel hos skräckälskare. När det stod klart att samarbetet fallit samman i svallvågorna från Kojimas och Konamis uppenbara gräl byttes jublet ut mot frustration och en person har lyckats kanalisera detta i en namninsamling.

För närvarande har över 100 000 personer skrivit under petitionen på Change.org men frågan är vad det egentligen leder till. Har en namninsamling på internet någonsin förändrat något, egentligen?

Yauheni, som ligger bakom initiativet, menar dock att om inte Konami är beredda att satsa på projektet borde Del Toro och Kojima starta en crowdfunding-kampanj.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
[quote=kingleafanders] Yeah, att det de hade visat påminde om Silent Hill 4 var faktiskt det jag gilla mest, typ exakt som victim spirits. Men jag kände mig ändå osäker. Sen snackades det också nån teori bland fans att Silent Hill i Silent Hills är egen... 08/05 [quote=DarkZide8]Jag har inte skrivit under ... för jag vet inte om jag verkligen vill ha Silent Hills. Verka vara ett bra spel och så, men jag kände ärligt talat aldrig Silent Hill-vibbarna i spelet. Om det hade hetat något annat (som INSANE) och varit... 07/05 Jag har inte skrivit under ... för jag vet inte om jag verkligen vill ha Silent Hills. Verka vara ett bra spel och så, men jag kände ärligt talat aldrig Silent Hill-vibbarna i spelet. Om det hade hetat något annat (som INSANE) och varit ett eget spel I... 07/05 hjälper väl inte mkt med namninsamlingar om konami har bestämt sig för att tjura. Är trots allt deras ip 06/05 Mitt hjärta gick sönder när jag fick höra att silent hills las ner, nu finns det lite hopp. Borde inte länken finnas i artikeln? Här är den iaf för dom som vill skriva på https://www.change.org/p/kojima-productions-continue-working-on-silent-hills?sourc... 05/05 Just p.t var väl mer en teknikdemo av hur dem hade tänkt sig. Jag är ganska mycket bakåtsträvare men som någon ovanför sa så påverkade p.t mig extremt mycke. Mådde fan illa så jävla creepy de var. Sen att "se" det och spela det är två helt olika saker.... 05/05 Det var bara mest att du ifrågasatte Kojimas insatthet i skräckgenren jag syftade på. Nu vet jag inte exakt hur mycket Kojima var inblandad och inom vad men jag tycker att hela teamet bevisade att de har ganska god koll på vad som är läskigt. Det är det... 05/05 Jo jag har sett demot eller "player teaser", men sådana saker har man ju lärt sig att ta för vad det är. Behöver ju inte betyda något alls hur bra den färdiga produkten sedan kommer bli. Sen om det var något i det demot jag tänkte på, var hur synd det... 05/05 Namninsamligar fick ju Game att dra "våldtäktssimulatorn" gtaV från hyllorna i australien om jag inte minns fel :D 05/05 Namninsamlingar i sig är det så klart att det gör skillnad. Att sätta press på företag eller ambassader inom politik eller något annat påverkar. Se bara på Amnesty International. Så att tro att det inte skulle göra någon skillnad tycker jag är väldigt... 05/05
Skicka en rättelse