Los Angeles, Paris och Tokyo i all ära – men de har inte mycket att sätta emot fräcka tätorter som Växjö, Trelleborg och Linköping. Detta har utvecklarna #Scs software förstått och lanserar tillägget Scandinavia till sitt #Euro Truck Simulator 2.

Imorgon kan digitala lastbilschaffisar rulla ut på vägarna, och förutom Sverige kan vi även köra runt i Norge och Danmark. En karta på spelets Steam-sida visar vilka städer som finns tillgängliga. De som vill upptäcka Norrland lär bli besvikna då den nordligaste svenska staden är Uppsala. Kanske kan ni finna tröst i den episka musiken från lanseringstrailern.

Körde lite ur nya DLC:n idag och vad skall man säga förutom att SCS har gjort det igen. Snyggt grafiskt och inte ett lagg i sikte, sitter fortfarande på ett 7970 (ej ghz edition) och allt flyter på så fint, de tar verkligen optimering med stolthet. 08/05 Nu skrev jag ju inte heller att Uppsala skulle vara brytpunkten, östersund brukar väl räknas som mitt i Sverige (även om folk i stockholm-uppsalaregionen tror att dom alltid är i centrum). 07/05 Som vanligt är det moddarna som får slutföra spelen. 07/05 Norr om Uppsala är dock inte 50% av sverige, snarare 70% 07/05 SCS tog hjälp av moddarna bakom Promods under utvecklingen av dlct, och promods kommer framöver kräva dlct. Promods kommer fortsätta lägga till nya delar, redan nu finns Island och Baltikum exempelvis. 06/05 Euro Truck Simulator 2 - Fjollträsk 06/05 Du har din fulla rätt att vara besviken på att inte hela Skandinavien är med. Jag är själv lite besviken men inte speciellt mycket. Mod-communityn till ETS2 löser nästan alla problem. Nu är de ifs. varken färdiga eller har justerat modden för "Scandinav... 06/05 Kommer nog i framtiden likt Go East dlc som man släppte för östeuropa, dock är de en lite studio och jobbar nog på högtryck. 06/05 ETS2 är ett av de spel jag spenderat mest tid på under några år. Det är ett underbart spel och jag kommer inte sluta spela det. Men jag blev ruskigt besviken när de släpper ett DLC med namnet "Scandinavia" och inte har med 2/3 av Skandinavien. Jag har... 06/05 Känns som att det är många som inte direkt gillar sådana här spel men som absolut måste spy galla över det ändå. ETS2 är det mest ambitiösa simulator spel idag och med ett team som verkligen jobbar mycket hårt för att deras spelare skall få en bra upple... 06/05
Skicka en rättelse