Testa Enemy Territory-skaparnas nya actionspel - paxa en nyckel här.

#Dirty Bomb ska släppas senare i år men du kan testa #Wolfenstein: Enemy Territory-skaparnas nya actionspel redan nu. Du behöver dock en nyckel för att komma in i den för närvarande stängda betan och vi har skaffat 1000 nycklar - först till kvarn!

Precis som Enemy Territory bygger multiplayermatcherna på att det anfallande laget ska klara en rad seriekopplade uppdrag, medan motståndarna försköker hindra dem. Om uppdragen klaras, eller tiden tar slut, byter lagen sida och försöker bräcka varandra. Läs någon av våra förhandstittar för att få en djupare bild av spelet.

Jag är inte särskilt imponerad av det här spelet tyvärr och det hjälper inte att spelet hänger sig hela tiden och ger mig blåskärmar mm. Overwatch verkar mer lovande även om det verkar vara lite för långsamt i nuläget. 09/05 Men så det är för det mesta när det kommer till pub-matcher. Nu har jag lagt ner ett antal timmar på det sen igår, och jag är ändå rätt förvånad över hur väl det lagspelas i just pubs. Sen blir det så klart ojämna lag, regelrätta stomps och m.m. Allt... 08/05 Så sant! 07/05 Roligare än vad jag trodde! Tack för keyn :) 07/05 DB är ett trevligt spel och slår det mesta SD gjort tidigare, förutom ET, det finns ju en del riktigt störiga grejor dock, men det är ju som sagt bara beta än. Hoppas på en Pro mod som i ET, för random spel på public servrar blir man fan knäpp på... för... 07/05 Tyckte wow såg tråkigt ut när man såg en polare spela det 2004. Sen testade man iaf och spelade det i ett par år. 07/05 Personligen tycker jag att låsa upp nya vapen är totalt skit i alla FPS, men här är det ännu sämre då det är fullständigt slumpat vad man får då och då, inklusive modifikationer till spelarstil. Vissa kommer älska det dock, då det är likt hasardspel.... 07/05 Ajo, jag fick den sen iallafall :) Fick testa spelet nån runda och det var kul. Jädra teamwork i spelet, iallafall i det gamet jag hamna :) 07/05 Så är det men därför tyckte jag att det var värt att skriva en motkommentar så kanske nån teatar och gillar spelet istället för att ignorera det :) Eftersom första intrycket av DB inte är representativt för riktiga spelet! Xermalk Fan va nice! 07/05 First impressions matter. 07/05
Skicka en rättelse