Veteraner från Lucasarts och Crytek äskar pengar för att skapa Starfighter Inc.

"World of Tanks, meets Counter-Strike, in space". Om det är en beskrivning du går igång på, eller om du redan slängt pengar på #Star Citizen kanske #Starfighter Inc kan bli ytterligare en älskare att stötta ekonomiskt. Det hoppas i alla fall ett gäng veteraner från #Lucasarts, #Dice och #Crytek som dragit igång en kampanj på Kickstarter.

På bara någon dag har de dragit in närmare 40 000 dollar och med ett mål på 250 000 dollar inom en månad ser det hyfsat ljust ut. Frågan är egentligen varför inte fler survat i svallvågorna från den enorma #Star Citizen-succén. Själva beskriver David Wessman, som är Lead Designer och arbetat med X-Wing och Tie-Fighter, spelet så här:

We want to recapture that intense, immersive feeling of being in the cockpit, in a space craft, shooting things and blowing them up, real good. Our game is like World of Tanks, meets Counter-Strike, in space.

Haha, jag ser att du har koll... :D Allt man kan testa idag (genom att sponsra spelet) kommer man att kunna skaffa i spelet, genom att spela det. Kort och gott: Play to win. 07/05 Mmmmm Star Citizen drar in pengar! Nu jävlar blir det rymdspel! Sånt folk vil ha det är I ROPET! ...lycka till. 07/05 "Kampanj" och "uppsättning uppdrag med handling" är inte ekvivalenta begrepp. Elite har det förra men inte det senare. Squadron 42 skulle du inte behöva ta i med tång, men det är icke desto mindre utannonserat och beskrivs precis som vad du önskade dig.... 07/05 hahah jag sa de med sarkasm 07/05 Elite har ingen kampanj. Star Citizen tänker jag inte ta i med tång. Pay to win vaporware. 07/05 Tror inte dom kommer kunna leverera en bra upplevelse på 250 om dom bara når dit. Men dom kanske har massa pengar sedan innan, pallade inte läsa all text, för mycket onödig information. 07/05 Fixa Starwars-licensen så är jag på, när jag är i jymden vill jag flyga TIE-fighters och X-wings i en härligt massiv kampanj som sträcker sig över ep 4,5,6 och beyond. Att försöka äta samma kaka som Star Citizen och Elite Känns som pengar i sjön.. 07/05 Va? Varför antyder du om att girighet skulle ha någonting med saken att göra? 07/05 Lycka till, det skadar inte med fler bra rymdspel. Elite är redan en hit. Mycket talar för att Star Citizen även kommer bli en hit. Det är en skitkul period för oss som velat ha något nytt sedan X3 eller Freelancer. (och nej, X: Rebirth räknas inte. Det... 07/05 Ett rutinerat gäng som vet hur man levererar, check. Fet rymd-action, check. Real Newtonian physics, check. Jag är på. 06/05
Skicka en rättelse