Idag släpps Goatz – ett dlc till #Goat Simulator som är satir på (och möjligtvis också en hyllning till) de ständiga populära överlevnadsspelen med zombier. Med features som "fullständigt realistiskt survival-läge där du måste äta var femte jävla minut för att överleva eftersom Dean Hall och Garry Newman bestämt det" kan det inte direkt beskrivas som en gravallvarlig simulator. Något som märks på spelets Facebook-sida.

Där härjar det officiella kontot runt och trollar nyfikna fans till höger och vänster. De som klagar på att materialet kostar pengar får handfasta tips för att lösa situationen, bland annat att klippa gräset åt mamma för att få en extra slant eller helt sonika be om höjd veckopeng.

Någon som klagar på zombies i allmänhet får svaret "yeah tobias, nu ska vi anpassa hela spelet så det passar dig". Andra blir anklagade för att vara höga och kallade för rumpa.

Det ligger helt i linje med spelets oseriösa natur. Vill du se mer kan du spana in skärmdumpen som dök upp på reddit, så kan du själv avgöra om det går över gränsen eller blott är ett smart sätt att marknadsföra spelet.