Idag släpps Goatz – ett dlc till #Goat Simulator som är satir på (och möjligtvis också en hyllning till) de ständiga populära överlevnadsspelen med zombier. Med features som "fullständigt realistiskt survival-läge där du måste äta var femte jävla minut för att överleva eftersom Dean Hall och Garry Newman bestämt det" kan det inte direkt beskrivas som en gravallvarlig simulator. Något som märks på spelets Facebook-sida.

Där härjar det officiella kontot runt och trollar nyfikna fans till höger och vänster. De som klagar på att materialet kostar pengar får handfasta tips för att lösa situationen, bland annat att klippa gräset åt mamma för att få en extra slant eller helt sonika be om höjd veckopeng.

Någon som klagar på zombies i allmänhet får svaret "yeah tobias, nu ska vi anpassa hela spelet så det passar dig". Andra blir anklagade för att vara höga och kallade för rumpa.

Det ligger helt i linje med spelets oseriösa natur. Vill du se mer kan du spana in skärmdumpen som dök upp på reddit, så kan du själv avgöra om det går över gränsen eller blott är ett smart sätt att marknadsföra spelet.

Klockrena svar. Trötthumör ftw! :D 08/05 De blir äldre å äldre som skriver liknande skit som en 12-åring skrev för 10 år sen, så de är väl bara att svara med liknande mynt. Själv så bryr jag mig lite om deras goat sim, men antar att tanken är att ett djur i fångenskap ska släppas fri å röja... 08/05 Jag har precis nyss fått zombie-dlc gratis genom Steam. Ska testa senare. Låter kul. :) 07/05 Haha, trött humor. Jag älskar't! Jag har inga problem med detta så länge man håller svaren på komisk nivå och undviker personliga angrepp. 07/05 Skulle kunna vara EA's ord. 07/05 Säger allt om målgruppen om inte annat. ;) 07/05 Dom har ju rätt. Generation gratis behöver lära sig att allt i livet inte flyger ner av sig själv i fickan. Ibland måste man ju jobba lite för att förtjäna något. :) 07/05 Jag har inga direkta problem med svaren. Hade de dissat folk höger och vänster oavsett vad de skrev hade jag kanske känt annorlunda, men nu pikar de ju (vad jag kan se) bara folk som lämnar otrevliga, överdrivet negativa eller irrelevanta kommentarer.... 07/05 Hehe, underbara utvecklare. Känns ju inte så konstigt med sådana oseriösa svar. Det får man ju nästan räkna med då spelet i sig är halvseriöst. 07/05 Vad man än tycker om greppet så är det ju ändå något väldigt befriande med en utvecklare som får kommentaren "Zombies suck and are totally played out at this point . What a piece of shit" och svarar: "wow tim you sound like a really charming person you... 07/05
Skicka en rättelse