Det är svårt att tänka sig att så många var skeptiska eller rent av besvikna när #Blizzard först utannonserade #Hearthstone: Heroes of Warcraft i mars 2013. I september förra året nådde spelet 20 miljoner spelare, och nu meddelar #Blizzard att det är dags för ännu en milstolpe.

30 miljoner spelare har skapat konton i spelet. Hur många av dem som spelar aktivt får vi inte veta och gissningsvis är det ganska många som lagt kortleken på hyllan. Hur som helst bör det ses som en imponerande siffra.

"WOW" är mer som att spelare följer en lång TV-serie, "Hem till gården" typ. Här har de säkerligen 30 mill reggade, men då snöar du in helgvis eller ett par dar ibland. 08/05 Trevliga nyheter, men det är Inte så konstigt att det är en sån stor framgångssaga. Hearthstone går lika mycket ut på tur som på skicklighet, och just därför är det så jäkligt kul att både spela och titta på. Man vet aldrig hur det kommer att gå. 07/05 Skulle vara oerhört konstigt med en så låg siffra dock. Speciellt när just i skrivandets stund är det 66 000 som tittar på Hearthstone-streams, och då är NA eventuellt på jobbet atm. Kripp hade nästan 30k viewers när jag tittade i morse. Nu är det viewe... 07/05 Du måste vara bitter. Jag kan nästan sätta mitt liv på att HS har över 1 miljon aktiva spelare. 07/05 skaffade min ghostpony å sen har jag inte rört HS xD 07/05 Är ju inte så konstigt då det är free 2 play, och från blizzard. Många var nyfikna att testa, därmed siffran. Aktiva spelare kanske 30000, vem vet. 07/05 FZ satte väl lite ton för diskussionen med sin kommentar i nyheten: "Vi tänker inte skriva allt för mycket om detta strategiska kortspel, men det är gratis att spela och kommer till PC, Mac och Ipad." 07/05 Jag minns fortfarande kommentarerna när FZ rapporterade ang. Penny Arcade Expo där spelet utannonserades. Inte direkt någon överväldigande positivitet :P 07/05 Har tänkt på det också och tycker att det kan vara något för dem att överväga nästa gång det vankas adventure. Nu har vi gjort exakt samma sak två gånger i rad – dags att komma på nåt nytt! 07/05 Göchill nu när man kan spela på mobilen. Brukar köra några rundor innan jag lägger mig :) 07/05
Skicka en rättelse