GTA-skaparna tar bladet från munnen och lugnar alla modgillare.

"To be clear, the modding policy in our license has not changed and is the same as for GTAIV". Rockstar vill med sitt senaste blogginlägg lugna alla som tror sig kunna bli bannade när de använder moddar #Grand Theft Auto V:s singleplayer. Ingen ska heller ha blivit bannad för just detta.

Recent updates to GTAV PC had an unintended effect of making unplayable certain single player modifications. This was not intentional, no one has been banned for using single player modifications, and you should not worry about being banned or being relegated to the cheater pool just for using single player PC mods.

.

De vill dock poängtera att det inte finns några autentiserade moddar och att de kan gå sönder vid uppdateringar av GTA V eller skapa instabilitet.

Tack till Edd1e, totte1015, swinkolo för detta #nyhetstips!
http://sv.wikipedia.org/wiki/Godwins_lag 08/05 Med min personlighet hade jag sagt det med sarkastisk röst. Och detta med skällsord... Ta det med en nypa salt, är ju trots allt Internet detta. Men det är ganska idiotiskt att tralla online med "fusk" som nu trainern räknas som För övrigt tycker jag... 08/05 Klassiskt forumbeteende. Folk har väldigt lätt att bete sig dåligt på forum, men jag tror inte att han kallar folk för idioter när de står framför honom. 08/05 Kan ju varit så, det vet jag inte. Det enda jag vet är deras version av historien. 08/05 Så länge jag tillåts använda Flawless Widescreen för att få upp FoV till spelbara nivåer så är det lugnt annars så är det i stort sätt ospelbart oavsett läge. 08/05 Jämförelsen är helt adekvat. Du påstår att man inte kan ge ett omdöme om en person man inte känner. Jag påstår, rättfärdigat, att man kan det. Om man inte förstår hur en sak fungerar och likväl använder den och då sätter sig själv i klistret, ja du..... 08/05 ja bra var ju rädd för att bli bannad online för mods, så då kan man röja loss nu då :D 08/05 Mmm, och för stunden och inte personen som så. 08/05 En av de absolut sämsta jämförelserna jag hört, du jämför två fuskare i ett spel med en dikatator under vars styre miljontals människor mördades oskyldigt. 08/05 Spelar väl ingen roll va? Det är ju beteendet som man idiotförklarar eftersom det är så uppenbart och nonchalant de ljuger. Samma argument hör man om och om igen och det visar sig i nästan 99% av fallen att det stämmer, man har fuskat, ovetande eller... 08/05
Skicka en rättelse