När ett antal personer nyligen deltog i betatestning av #Battlefield: Bad Company upptäcktes det att hälften av spelets vapen var låsta. Det såg ut som att spelarna skulle tvingas betala för att få full arsenal, men dessa uppgifter dementeras nu av #EA, skriver Gamespot.

I standardutgåvan kommer visserligen en del vapen vara låsta, men genom att levla upp din karaktär får du tillgång till samtliga pjäser. Köper du den något dyrare guldutgåvan behöver du inte kämpa med upplåsningen, alla vapen är tillgängliga från start.

Det fanns upplåsbara vapen redan i Battlefield 2, genom att gå upp i rang så fick man tillgång till dem. Så här kopieras inget från CoD 4 inte :) 13/04 Smart ide fakitst, något ANVÄNDBART i guld versionen xD Dom får se till att lägga det på cd keyn också så att man inte kan torrenta till sig alla vapen! 12/04 Tänkte precis skriva det samma. Rätt intressant, att Destructoid som väl får anses som en av de större bestarna, sen går ut och klankar ner på S.G .för att dom överhuvudraget höjer rösten i protest. Får iaf min inre konspirationsteoretiker att vakna til... 12/04 dåligt dock att man kan få alla vapen från början gemom att köpa den dyra varianten... borde vara samma förutsättningar för alla. Och hur kul är det att ha allt från början?, det är ju levling systemet som är kul. 12/04 Det är najs! Äntligen har EA fått ge sig. 12/04 Betalar man 700 för ett spel så får man se sig som lurad nästan. Det är överpris och det finns sätt att köpa spel billigare. Men många verkar tro att det finns inte alternativ när det gäller spel. det är precis som om du går på en liten konsumbutik och... 11/04 Att betala för att låsa upp vapen låter inte som en fungerande taktik.. Nu låter det som att dom tar efter Call of Duty 4, där man låser upp vapen och tillbehör genom att utföra olika challenges och levla. Fungerar riktigt bra, så jag hoppas på det. 11/04 haha fasen har inte kollat upp hur mkt konsol spel kostar men 700 kr det e retarderat dyrt! :P 11/04 YES! Sarcastic Gamers Boycott funkade! 11/04 skicklighet?!?, loool. dice vet inte vad det är. 11/04
Skicka en rättelse