Det märkliga är egentligen inte att det funkar utan hur bra det funkar.

Vissa spel har man lirat så mycket att en vanlig genomspelning inte längre ger något. Man måste hitta nya utmaningar, som att aldrig bli skadad eller köra på den allra högsta svårighetsnivån. Eller så kan man lira igenom två spel samtidigt. Med samma handkontroll.

Dessa varvningar av #Megaman X1 och #X2 utfördes sida vid sida, med samma input från samma Super Nintendo-gamepad. Det märkliga är egentligen inte att det funkar utan att det faktiskt fungerar ganska bra.

Det är inte samma sak, du sätter det i ett större sammanhang än vad det behöver vara. Jag vill faktiskt se någon göra detta, hålla i kontrollerna och spela. 12/05 Just "Classic" Mega Man collectionen är det tydligen delay problem i några spel, men X collectionen tycker jag fungerar finfint. 11/05 Kollade bara igenom lite snabbt och blev inte ett dugg imponerad. Såg mest ut som om han spelade 1 spel i taget. Letade upp ett säkert ställe i en vägg på ena spelet när det blev boss i andra osv. Då är TAS runnen av DeHacked sjukt mycket mer imponerand... 11/05 Det finns ju massor med videos som denna :P För några år sedan jag jag någon spela genom X1, X2 och X3 med samma kontroller på samma vis :D 11/05 Köpte collectionet och innehar en Swap Magic lösning, men det är flera extra steg så jag funderar på att göra den regionsfri med chip. Flera retro-vänner vill argumentera att collectionet inte är lika, jag vet inte vad man ska kalla det men dem ville... 11/05 Allt går ju att manipulera på internet, du kan anta att allt du ser och läser är en lögn. Det jag kan tycka är att det blir väldigt tråkigt att se allt ur den synvinkeln, sen ska man såklart vara kritisk till en viss gräns. Låter också som en tråkig ins... 11/05 Jahapp, då börjar en ny era för speedruns då - speedruns med x antal spel igång samtidigt. Tycker inte det hela är direkt imponerande, utan snarare fascinerande att de fungerade såpass bra som det gör. Har dock aldrig riktigt förstått charmen med att... 11/05 Är inte det vad talang egentligen är? Tid+Hängivelse+Kaffe=Talang. Jag hade kunna vara en professionell fotbollsspelare om jag lagt all min tid på att sparka boll. Eller en framstående fysiker om jag lagt min tid på att plugga istället för att dricka... 11/05 "Vissa spel har man lirat så mycket att en vanlig genomspelning inte längre ger något. Man måste hitta nya utmaningar, som att aldrig bli skadad eller köra på den allra högsta svårighetsnivån. Eller så kan man lira igenom två spel samtidigt" Eller så... 11/05 "Erektion", "öppna upp". Easy now cowboy! 11/05
Skicka en rättelse