Kommer vi att få se ett nytt spel i serien på E3, trots allt?

Besviken var stor på internet när inbjudan till bethesdas E3-presskonferens inte innehöll några ledtrådar om en Fallout 4-visning. Men nu kommer rykten som kan få fart på spekulationerna igen.

Det är på en LinkedIn-profil för en inhyrd 3D-modellerare som internet har hittat påståendet att denne jobbar eller har jobbat med just en filmisk trailer för Fallout 4. Se bilden nedan.

På profilen kan man alltså utläsa att personen bakom den hävdar att hen anlitats av Mirada Studios, som är Guillermo del Toros bolag, för att skapa en "Fallout 4 cinematic trailer".

Det är ett obekräftat rykte och inte mycket att gå på, men Fallout-fantaster är som alltid goda att gripa efter halmstrån, så även vi på FZ-redaktionen! Tidigare har en källa hävdat att spelet troligtvis kommer att visas på E3, och det faktum att Bethesda för första gången har en helt egen presskonferens talar också för att något extra är i görningen.

Vad tror ni själva? Får vi se Fallout 4 på årets E3?

Kanske bara är där jag bor, men 9 av 10 tycker hela skiten med "hen" är oerhört tramsigt och använder sig inte av det.. Ofta är det vänstermedia som flummar runt med det.. Totalt onödigt ord IMO.. 13/05 Det där var en gullig come-back. Det låter dock inte orimligt att det var längesedan du gick i skolan i och med du uppvisar dig besitta en väldigt förlegad och tjurskallig mentalitet som blir så kränkt över att ett nytt ord tillförts till det Svenska... 13/05 Nä Robert, det var ett tag sen man gick i skolan, men om du försvarar hela FI "HEN" rörelsen så är det nog du som går i skolan.. 13/05 Borde du inte ligga och sova såhär sent, det är väl skola imorgon? 12/05 Läste bara till "Hen"....... För fan FZ.. 12/05 Kan ju bli ett nytt Dishonored, också. Agånende E3 alltså. 11/05 Låter cool. Men eh..Snälla varför en STALKER bild? Har kört både F3 och New Vegas. Man tröttnar ett tag och jag hoppas på att Fallout4 blir verkligen något annorlunda...Den med Boston som man trodde skulle vara häftigt om man gjorde en Nuclear Winter!... 11/05 Du är inte från denna värld. PS. Ingen idé att du säger emot. Du är fortfarande inte från denna värld. Här älskar alla Fallout 3 och NV. ;) 11/05 Man får spela de spelen genom att vara beredd på att de följer Elder Scrolls-filosofin kring design. Ingen nyhet att det är kickstarter snarare än AAA-företagen man måste kolla på ifall man vill ha rollspel i den gamla skolan - å andra sidan börjar vi... 11/05 Inte alls! Besvikelsen var stor med F3. NV tyckte jag var rätt ok men är fortfarande inget "riktigt" Fallout om man frågar mig. 11/05
Skicka en rättelse