#The Witcher 3: Wild Hunt har varit spelet på mångas läppar den senaste tiden, men igår var det inte i positiva ordalag det nämndes. Det verkar nämligen som om #CD Projekt har valt att skala ner grafiken några smulor. Detta till trots, nu kommer det lite siffror på hur många som valt att förboka spelet.

I ett pressmeddelande nämner utvecklaren #CD Projekt att de passerat en miljon förbokningar och att det vill tacka spelarna som tror på dem. Om du är osäker på om du vill höja den siffran med ett exemplar, kan du kanske få lite kött på benen efter vår recension som dyker upp under morgondagen.

Mitt GTX 460 sade upp bekantskapen för en månad sedan. :^) nVidia kastar in både W3 och Batman A.K. på mitt beställda 970 från Komplett. Så för första gången på 30 år kan jag maxa grafiken i ett spel. Som någon skrev ovan: räknas det som förbokning? 17/05 Ja håller till viss del med dig där tycker det är märkligt att förboka en digital utgåva, det v alla dess förhansernjudande som fick mig attt inte köpa dragon age 2 känndes inte seriöst. vilket senare visat sig stämma. Men att witcher inte skulle vara... 15/05 Måste nog dra till med ålderskortet här och säga att jag förmodligen satt och lirade Zork innan du ens var född. ;) Majoriteten av de där titlarna har jag lirat. Många av dem är personliga favoriter dessutom. Det förvånar mig lite att en person som drar... 14/05 Jag håller inte med. Dålig voice acting, tråkig combat mekanik, en huvudperson som är omöjlig att gilla, dåliga kontroller och en väldigt medelmåtta story. Jag tar Suikoden 3, Fire Emblem, Baldurs Gate 1, Icewind Dale, Neverwinter Nights, Pillars of Ete... 14/05 Witcher 1 "sög totalt"? O_O Witcher 1 är definitivt ett av de bästa RPG jag spelat. Tveklöst. 13/05 Jag tycker inte att de alltid levererat. Witcher 1 sög totalt. Witcher 2 var bra, men knappast allt det som folk säger. Witcher bbrädspelsliknande skiten var ett skämt jämfört med bra brädspel. Och även om allt de gjort hade varit guld så hade jag varit... 12/05 Det känns nästan som ett klassiskt GMG-pris, innan de började suga och slutade sälja i USD... :) 12/05 Jag förstår din tanke men det handlar om en uppföljare från en uvecklare som alltid levererat. Vill man ha collectors som man vill ha även om det mest är löjligt trams i så är det ett sätt att visa uppskattning för en utvecklare. Hade de inte levererat... 12/05 Nu hoppas jag nästan att det floppar som fan så att folk lär sig att sluta förboka. 12/05 Japps, fick det också för ca 170kr. Förbokade för nästan ett år sen snart. :) Ligger där och väntar i steambiblioteket :) 12/05
Skicka en rättelse