Det satt långt inne det där, men ser klart ut att ha varit värt väntan.

Vi har sett mängder av The Witcher 3-klipp till PC. Vi fick i förra veckan det första, officiella PS4-gameplayet. Och nu är det dags för Xbox One-ägarna att få se hur 5 minuter av spelet kommer att se ut på deras konsol. Klippet är inspelat i 900p och uppskalat till 1080. Dock gäller som vanligt att den sedvanliga youtube-komprimeringen drar ner kvaliteten.

Vad tycker ni, ser det lovande ut även på XBOne? The Witcher 3 släpps den 19 maj, och redan idag kan ni läsa första delen i vår recensionstrilogi! 16:00, här på FZ.se.

Gamers måste vara världens mest gnälliga "folkgrupp". Eller så upplever jag dem bara så, eftersom de faktiskt kan hantera sociala medier. Det är fantastiskt hur mycket åsikter om *detaljer* man som gamer får ösa ur sig om en framtida produkt. Och det... 16/05 Kanske är allt detta kring nedgraderingen bara ett PR stunt för att på releasedagen kunna chocka alla med en grafik som får oss alla att tappa hakan? :) 14/05 Från vad jag läst att dömma så har CDP-Red inte skickat ut några PC exemplar. Jag vet dock inte om det är sant eller ej. 14/05 Lite talar för det. Nedgraderingen är inget bekräftat utan bara rykten. Så sent som i höstas så lovade CD Projekt att grafiken inte kommer att nedgraderas. http://www.pcgamer.com/cd-projekt-promises-no-visual-downgrade-for-the-witcher-3-wild-hunt/ Jag... 14/05 Att jämföra konsollernas grafik börjar ju bara kännas menlöst. PC mot konsoller förstår jag. Men konsol mot konsol. Snark. 12/05 Exakt. Men vi försöker att inte undanhålla saker bara för sakens skull. Det är helt enkelt ett överväldigande stort spel. Vi hade kunnat rusa igenom 60 timmar main story och satt betyg (som jag tror att en del kommer göra), men det hade bara kommit till... 12/05 Tre känns kanske lite overkill just för att behålla flödet men absolut, blir mycket läsning för oss i vart fall. Betygssättningen kommer inte idag m.a.o.? 12/05 Och som vanligt så kämpar Monster och Djur till sista blodsdroppen (enligt vad man såg i filmen från spelet). Även människorna slåss in i det sista... Tre av dina vänner huggs i bitar, vad gör du då, jo som ensam så fortsätter du. Realismen får sig en... 12/05 Vi har spelat sedan kvällen 6 maj, i onsdags. Vi fick texten igår 11 maj (tid behövs för redigering etc) På den tiden har vår recensent klämt ca 40 timmar med Geralt, vilket inte på långa vägar nog för att skriva en fullgod recension (vad händer om det... 12/05 Löjligt. Finns inget värre än när någon/några anser sig vara förmer och "finare än någon/några. -_- Kan vi inte bara enas om att vi alla gillar spel och att spela istället för att slänga trams omkring oss? :) 12/05
Skicka en rättelse