Nästa fullblodsmedlem i serien utspelas i ett mörkt, viktorianskt London. Se hela utannonseringen hos oss.

Nu klockan 18:00 avslöjar Ubisoft sitt nya Assassin's Creed, som vi trodde skulle heta Victory men som sägs nu sägs heta Syndicate och utspela sig i det victorianska London.

Givetvis vill vi att ni ser live-streamen här hos oss och hänger med i kommentarerna nedan. Ni kan faktiskt börja redan nu! Vilka förändringar tror ni att vi kommer att få se? Är det victorianska 1800-talet rätt skådeplats för serien? Klarar man en lansering utan spelförstörande buggar?

Let the ramblings begin!

Om jag förstår dig rätt så borde alla förvänta sig att man utan minsta förvarning kan att få slutet på vilket spel som helst spoilat när man läser nyhetskommentarer angående en uppföljare bara för att det gått några år sedan spelet släpptes? Att prata... 17/05 Hur i helvete tänker du människa? Jag skiter väl i om det så skulle vara Citizen Kane du avslöjar slutet på, med i värsta fall sämre upplevelse för de som inte haft möjligheten/viljan/tiden eller tanken på att se den. Tiden går och du är upptagen med... 16/05 Hejsan 14/05 Men för fan det är väl klart man kan prata om spel och annat men att avslöja en sådan detalj om slutet på ett spel utan spiolertag är bara dumt. Jag fick reda på en liknande detalj i the walking dead och det störde min spelupplevelse sen när jag körde... 13/05 Det känns smått absurt att ha fått Assassin's Creed hype och nyheter i ansiktet i åtta år nu. Jag äger tvåan men har inte spelat än. 13/05 Har gillat alla AssCreed förutom 3an som var en besvikelse. Rogue har jag inte hunnit testa än men den kommer med när jag hinner. Så ser fram emot detta :) ganska lagom med ett nytt Ass att leka med varje år. 13/05 Ser likadant ut som Unity, och kommer förmodligen utspela sig likadant. Unity var en besvikelse. Gör om gör rätt. I det nya spelet vill jag se mer variation i miljöer! Rida häst! Åka båt! AC Black Flag var faktiskt ett av de bättre, lite för mycket båt... 12/05 Det ständiga racet mellan Cod och Assassins creed fortsätter. 12/05 ospelbart för mig på pc oavsett inställningar, med långt över rekommenderad hårdvara 12/05 Ja men vad bra, då kan du låta oss som gillar serien köpa det och sluta klaga. Du har säkert annat att bry dig om, än en spelserie som du inte ens spelar eller ens köper. 12/05
Skicka en rättelse